Motive pentru care sa te casatoresti

De ce sa te casatoresti? Da, stiu, raspunsul poate fi evident. Din iubire, nu? Sau mai sunt si alte motive pentru care sa faci pasul acesta atat de important in viata? Ei bine, da, eu cred ca sunt. Sigur ca motivul principal pentru care decizi sa pasesti spre altar in rochie de mireasa, respectiv in costum de mire este iubirea, insa cred ca mai sunt si altele care vin in sprijinul iubirii. Iata cateva motive pentru care sa te casatoresti.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva motive pentru care sa te casatoresti

Iubirea, asa cum am mentionat mai sus. Ca daca iubire nu e, nici casatorie nu e, nu? Sau asa ar trebui sa se intample.

Pentru a oficializa relatia. Da, stiu, atata vreme cat va iubiti, restul conteaza mai putin. Iar un act, o petrecere de nunta nu va garanteaza ca veti trai fericiti impreuna pana la adanci batraneti. Nici nu va vor tine legati unul de altul toata viata daca simtiti ca lucrurile nu mai merg intre voi. Totusi, odata ce veti oficializa relatia, in unele privinte va poate fi mai usor in viata de cuplu.

Motive pentru care sa te casatoresti

Pentru a celebra iubirea care va leaga. Si ce modalitatea mai buna si mai frumoasa decat o nunta? O petrecere la care sa participe toti oamenii dragi voua, care sa se bucure alaturi de voi si pentru voi in ziua cea mare. O zi dedicata voua si iubirii voastre, cu muzica si mancare buna, cu tinute elegante. O zi in care pentru cateva ore cu totii sa uite de rutina, de activitatile zilnice, de grijile de oameni mari si pur si simplu sa danseze, sa rada, sa se bucure si sa se simta liberi precum niste copii. Cred ca si acesta este un motiv bun de adaugat in lista noastra, nu?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru a va uni destinele in fata lui Dumnezeu. Daca sunteti credinciosi, obisnuiti sa mergeti la biserica sau pur si simplu va doriti ca destinele voastre sa fie unite si in biserica, atunci casatoria ar trebui sa se afle pe lista voastra de prioritati ca si cuplu.

Cred ca odata ce deveniti sot si sotie veti simti ca relatia voastra a ajuns la un alt nivel. Poate va veti simti relatia pusa mai la adapost, poate veti simti o siguranta care inainte nu exista.

Motive pentru care sa te casatoresti

Motive pentru care sa te casatoresti

Pentru a deveni sot si sotie. Poate va doriti ca celalalt sa va devina sot sau sotie, sa nu ramana pentru totdeauna iubitul sau iubita.

Sunt, desigur, destule motive pentru care sa va casatoriti. Important este sa va iubiti, sa simtiti ca acesta este pasul urmator si firesc pe care sa il faceti impreuna. Asa cum spuneam mai sus, casatoria nu este o promisiune sau o garantie ca totul va fi bine intre voi, ca veti trai fericiti pana la adanci batraneti, insa cu siguranta este un pas pe care puteti sa il faceti impreuna daca asta simtiti si daca considerati ca a venit momentul ca relatia voastra sa treaca mai departe, sa intemeiati o familie in fata societatii, a lui Dumnezeu.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment