Motive pentru care puteti filma voi la nunta

Foarte multe cupluri prefera sa angajeze unul sau doi videografi pentru nunta. Insa, unele persoane decid sa filmeze singure nunta, cu ajutorul familiei si prietenilor. Mai jos vei gasi cateva dintre avantajele unei astfel de decizii. Iata care sunt acele motive pnetru care puteti filma voi la nunta. Tu ai face asta?

Motive pentru care puteti filma voi la nunta

1. Totul este personal. Atunci cand veti filma voi, prietenii vostri sau membrii familiei, totul devine mult mai personal. Vor fi surprinse momente amuzante, dar si emotionante, din perspectiva celorlalti. Este mai informal, iar cand veti privi rezultatul, veti observa ca va veti simti mai aproape de ceilalti.

2. Nu este nimic complicat. Daca ai o camera de filmat si stii sa o folosesti, atunci de ce sa nu incerci sa faci asta? Desigur, este nevoie sa ai idee cat de cat despre ce este vorba, astfel incat in ziua cea mare sa nu ai parte de surprize neplacute.

Motive pentru care puteti filma voi la nunta

Motive pentru care puteti filma voi la nunta

3. Fara restricitii. Poti sa filmezi pe cine doresti, cand doresti si cat doresti. Nu trebuie sa stea cineva dupa tine intreaga zi. Tu vei decide ce poate intra in materialul video si ce nu.

4. Profesionistii se pot ocupa de editarea meterialului video. Desigur, dupa ce totul este gata, trebuie sa cereti ajutorul unor persoane care stiu cum sa editeze materialele video. Astfel vor transfmora orele de filmari intr-un material video pe care il veti pastra mereu ca amintire.

5. Unele mirese recomanda acest lucru. Sunt unele femei care au decis ca la nunta lor sa se ocupe de filmare, atat ele si mirii, cat si persoanele apropiate. In acest mod, fiecare persoana importanta pentru ei are oportunitatea de a reda ceea ce simte, ceea ce traieste in acele momente.

CITESTE SI: Locatii din Targu Jiu pentru sedintele de nunta foto si video
CITESTE SI: Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Motive pentru care puteti filma voi la nunta

Motive pentru care puteti filma voi la nunta

6. Sunt amintiri care va vor ramane pentru totdeauna. Cuplurile care nu au filmat nunta, fie cu ajutorul invitatilor sau cu ajutorul unor profesionisti, regreta ca nu au facut asta. In acest fel ar fi reusit sa pastreze vii amintitrile din ziua cea mai importanta din viata lor.

Trebuie mentionat si faptul ca exista anumite dezavantaje. Spre exemplu, avand in vedere ca este ziua in care te castaoresti, este un eveniment unic si importat, ar fi mai bine sa te concentrezi asupra lucrurilor pe care vrei sa le faci, pe care trebuie sa le faci si sa le traiesti. Iar daca veti si filma nunta, atunci veti fi mult mai ocupati si este dificil sa va impartiti in mai multe locuri, intre mai multe activitati. In plus, pentru a surprinde cadre cat mai deosebite, profesionistii sunt recomandati. Nu oricine poate face asta. Este adevarat ca filmarile facute de cei dragi sunt mult mai personale, insa poate ar fi mai bine daca voi si invitatii v-ati concentra asupra lucrurilor pe care trebuie sa le faceti, iar filmarea sa ramana pentru profesionisti. Daca va veti dori totusi sa faceti si voi un scurt material video, ati putea face asta fara probleme. In acest fel va veti imbogati amintirile din ziua cea mare.

Iar acum, la final, inainte de a incheia materialul, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a vizona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment