Motive pentru care femeile si barbatii au aventuri

Te-ai intrebat vreodata care sunt acele motive pentru care femeile si barbatii au aventuri? Pe langa faptul ca isi doresc si pot face asta, mai exista si alte explicatii la care poate nu te-ai fi gandit. Sa vedem despre ce este vorba. Bineinteles, mai sunt si unele motive pe care numai cei in cauza le cunosc, insa exista si cateva ratiuni valabile in multe cazuri.

Motive pentru care femeile si barbatii au aventuri

The Huffington Post

Cateva motive pentru care femeile si barbatii au aventuri

Indiferent daca vorbim despre femei sau barbati, trebuie sa stim ca oricare poate avea o aventura. De ce? Poate pentru ca primesc atentie din partea unei persoane pe care o considera atragatoare. Si, oricat de mult ar incerca sa nu se gandeasca la posibilitatea unei aventuri, ajung, intr-un final, in situatia la care nici macar nu s-ar fi gandit in trecut. Paote fi ceva nesemnificativ, insa ar putea evolua si ar putea chiar sa apara sentimentele.

Un alt motiv pentru care cineva ar putea avea o relatie in afara casniciei ar fi acela ca sunt atat de egoisti incat se gandesc numai la propria persoana. Prea putin conteaza suferinta pe care o provoaca celuilalt. Atata vreme cat ei obtin ceea ce vor si au parte de clipe frumoase alaturi de o alta persoana, atunci nimic nu conteaza. Si cel mai rau este ca nu regreta nici macar dupa ce fac pasul acela greist. De ce ar face asta? Doar s-au simtit bine in timpul relatiei extraconjugale!

Motive pentru care femeile si barbatii au aventuri

Centre For Corporate Health

Mai exista si cei care au nevoie de atentie si simt nevoia sa li se aminteasca frecvent cat de minunati sunt. Nu sunt siguri pe ei, motiv pentru care au nevoie de cuvinte de lauda din partea altora. Si, daca le iese in cale o persoana care poate face asta, atunci este de asteptat sa se incurce intr-o relatie in afara casniciei. Considera ca merita riscul si acesta reprezinta, de asemenea, unul din acele motive pentru care femeile si barbatii au aventuri.

Razbunarea este, fara doar si poate, un alt motiv care ii impinge spre infidelitate pe unii oameni. Poate problemele din cuplu au devenit greu de suportat, partenerul de viata este atat de dificil incat simt ca nu mai au energia necesara sau chiar dorinta de a continua acea relatie. Insa parca nici nu ar divorta asa ca ce ramane de facut? Ah, da, o relatie extraconjugala prin intermediul careia sa se razbune pe celalalt pentru tot ceea ce face. Nu este o solutie, poate numai una temporara. Se vor amagi astfel, crezand ca au gasit rezolvarea si modalitatea perfecta pentru a se razbuna. Dar nu este deloc asa si vor descoperi asta in timp. Sinceritatea si comunicarea in relatie sunt mult mai bune decat razbunarea.

Si acum, sa lasam la o parte subiectele care ne fac sa ridicam spranceana sau sa ne incruntam fruntile. Pentru a nu face riduri, va propun sa ne descretim fruntile vizionanad cateva clipuri de nunta de pe pagina StudioBlitz. Sunt realizate de un videograf de nunta si pline de emotii. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment