Motive pentru care femeile nu ii cer in casatorie pe barbati

Stim sceneriul, nu? El in genunchi, ii ofera inelul intr-un decor de vis si asa mai departe. Insa, daca ea vrea sa il ceara pe el in casatorie? Saraca, este atat de disperata incat a fost nevoita sa faca ea pasul cel mare? Gresit! Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care femeile nu ii cer in casatorie pe barbati. Mai jos voi detalia, conform brides.com.

teilor.ro

Motive pentru care femeile nu ii cer in casatorie pe barbati

1. Oamenilor le este mila de tine

“Awwwwwwwwww! Saraca de tine! Tu l-ai cerut pe el?”. Cine si-ar dori sa auda asta, chiar daca in realitate a fost vorba despre dorinta ei de a face pasul cel mare pentru ca pur si simplu a simtit sa o faca si nu din alte motive. Femeilor poate le este teama ca vor parea disperate sau chiar slabe fiindca nu au mai avut rabdare ca el sa fie cel care pune la cale cererea in casatorie. Vor fi voci care le vor sustine, altele care vor avea ceva de comentat. Si da, ar trebui sa nu le pese, insa este mai greu sa ignori toate lucrurile neplacute pe care le auzi stiind ca tu ai vrut sa faci un lucru frumos, o surpriza pentru persoana iubita.

femeile nu ii cer in casatorie pe barbati

femeile nu ii cer in casatorie pe barbati

2. Ce e traditional poate fi si romantic

teilor.ro

Stim scenariul, nu? Cu totii la masa, poate de Craciun, impreuna cu familia si/sau prietenii. Va bucurati de bucatele alese, gatite cu grija si dragoste, totul este perfect. Sunteti inconjurati de cei dragi, este o atmosfera magica. Si, la un moment dat, el te cere in casatorie in acel decor si in acel moment de poveste. Romantic, nu? Probabil mancarea nu va mai avea acelasi gust daca rolurile s-ar inversa si tu l-ai cere pe el in casatorie, nu? 😀

3. In unele locuri exista legi legate de cererile in casatorie

Stiai ca in Finlanda femeile isi pot cere in casatorie iubitii numai in anii bisecti? Se pare ca asta aduce noroc. Acelasi lucru pare sa fie valabil si in Scotia.

4. Femeile trebuie sa se comporte intr-un anumit fel

teilor.ro

Exista ideea conform careia femeia trebuie sa fie… feminina. Asta inseamna ca trebuie sa astepte ca el sa o invite la intalnire, sa ii cumpere o bautura sau chiar sa ii dea mesaj pe Tinder. 😀 Daca ele ar avea initiativa, atunci ar parea disperate sau poate vor fi catalogate drept femei usoare sau poate prea indraznete. Asa ca, pentru ca trebuie sa faca sau sa nu faca un anumit lucru, unele femei prefera sa astepte ca el sa aiba initiativa pentru a nu fi intelese gresit sau judecate.

femeile nu ii cer in casatorie pe barbati

femeile nu ii cer in casatorie pe barbati

5. Va pica o lumina nefavorabila asupra barbatului

Daca ea il cere in casatorie, asta insemana ca el este mai putin barbat, vor considera unii oameni. Si bineinteles ca un gest frumos va ajunge sa fie deranjant pentru el si pentru ea. Acest lucru va fi privit ca fiind un semn al faptului ca el nu are initiativa, nu este barbat, se lasa condus de femeie etc.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

teilor.ro

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment