Motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

Sa te logodesti este o experienta frumoasa, de care fiecare cuplu trebuie sa se bucure din plin. Este o dovada a faptului ca relatia este una stabila, cu un viitor cert, ambii parteneri fiind convinsi ca au gasit persoana alaturi de care pot fi pentru tot restul vietii. Iata si o lista cu motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi.

Zece motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

1. Bucuria de a spune „DA”. Oricat de mult ati vorbit despre acest lucru, oricat de mult v-ati gandit la asta sau ati vazut filme romantice in care protagonistii se logodeau, parca nimic nu te pregateste pentru sentimentul pe care il ai cand intrebi persoana iubita daca vrea sa iti fie alaturi pentru tot restul vietii, sau pentru sentimentul incercat in momentul in care dai un raspuns afirmativ.

Motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

Joy Michelle Photography

2. Inelul (Bineinteles!). Da, asa este, logodna nu se refera numai la bijuterii, ci si la iubire, angajament, familie si multe altele. Dar, sa recunoastem. Si inelul este special. Indiferent de forma, de marimea pietrei sau de pretul lui, este ceva deosebit sa ai un inel nou pe deget si nu poti sa nu zambesti de fiecare data cand il privesti.

Motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

Diamond Wave

3. Primele telefoane. Cuplurile aleg sa le dea vestea celorlalti fie prin telefon, fie fata-n fata. Indiferent de modalitatea pe care o alegeti, sa le spuneti prima data oamenilor importanti din viata voastra este una dintre cele mai bune parti ale logodnei.

Motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

Polluteme

4. Toti se bucura pentru voi. Bineinteles ca familia si oamneii foarte apropiati se vor bucura pentru voi, insa veti avea surpriza placuta sa constatati ca si altii, la care poate nu v-ati fi asteptat, isi vor exprima bucuria fata de recenta voastra logodna.

5. Sampanie… Cine nu iubeste sa aiba un motiv pentru a sarbatori? Iar logodna voastra tocmai v-a oferit atat voua, cat si persoanelor apropiate, motive pentru un pahar de… sampanie.

Motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

Kingof Wallpapers

6. Relatia devine legitima. Poate voi doi stiati deja ca relatia este una stabila si veti fi impreuna toata viata, insa oficializarea ei le va da si altora ocazia sa afle acest lucru, sa vada cat de solida este legatura dintre voi.

7. Alegerea oamenilor care va vor fi alaturi in ziua cea mare. Domnisoare de onoare, cavaleri de onoare… Deja incepeti sa va ganditi la persoanele care ar fi cele mai potrivite pentru aceste roluri. Fie ca este vorba despre un membru al familiei sau despre cei mai buni prieteni, i-ati putea intreba, intr-un mod original, daca vor sa imbrace aceste roluri in ziua cea mare.

8. Stiti ca orice este posibil. Dupa ce v-ati logodit, nu incepeti in secunda urmatoare sa planificati nunta, pentru ca veti fi coplesiti de pregatiri. Bucurat-va putin de moment, ganditi-va ca orice este posibil acum, cand sunteti pe cale sa faceti pasul cel mare.

9. Poti planui, in sfarsit, nunta. Cine nu si-a planuit nunta chiar inainte de a se fi logodit? Sigur sunt multe persoane care ar spune ca au facut asta. Acum, dupa logodna, nunta poate fi planuita „cu acte in regula”.

10. Petrecerea. Unul dintre cele mai frumoase motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi este… petrecerea de logodna. Nici sa nu va treaca prin minte sa o ignorati. Fie ca alegeti sa sarbatriti alaturi de membrii familiei si cativa prieteni, ori planuiti o petrecere grandioasa, ea nu trebuie sa lipseasca.

Motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi

Easy Weddings

Sunt atat de multe motive pentru care este minunat sa fiti recent logoditi. Bucurat-va de aceasta perioada, pentru ca este un semn ca relatia voastra este una stabila, ca sunteti un cuplu bine sudat, ca va cunoasteti unul pe celalalt si stiti ce asteptari aveti de la relatie si de la viitor. Si, in curand, veti fi precum fericitele cupluri de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment