Montajul filmului nuntii. Filmare nunta

Ce este montajul filmului nuntii?

Ceea ce multa lume nu intelege este ca montajul filmului nuntii este o parte foarte importanta pentru rezultatul final. De aceea m-am gandit sa informez toti mirii despre ce inseamna montajul si de ce este foarte important ca acesta sa fie facut de acelasi videograf.

Montajul reprezinta o faza finala in tehnica de lucru a unui film, in acest caz filmul nuntii voastre. Acesta cuprinde selectarea scenelor, stabilirea ordinii si lungimii definitive a secventelor, mixajul cu acompaniamentul sonor etc in conformitate cu succesiunea indicata de scenariu si viziunea artistica a regizorului, in cazul acesta videograful profesionist.

De ce sa fie montajul facut de acelasi videograf?

Mi s-a intamplat ca de-a lungul timpului sa primesc telefoane de la oameni ce vor sa le montez nunta filmata de altcineva. Cu parere de rau a trebuit sa refuz. Poate ca dupa ce am inchis telefonul s-au gandit ca i-am refuzat din rautate, dar nu este asa. Va voi explica de ce este important ca montajul sa fie facut de acelasi videograf.

Montajul este o parte din semnatura unui videograf. Dar este foarte important ca materialul brut sa corespunda cu ideile creative a videografului. Fiecare videograf are idei diferite si se exprima in moduri diferite. De aceea este foarte greu, daca nu chiar imposibil sa montezi munca altui videograf. In al doilea rand pentru a satisface nevoile si dorintele mirilor este important ca in primul rand sa le cunosti. Asta implica bineinteles o comunicare si o legatura speciala intre videograf si miri.

In concluzie, sfatul meu este sa va informati foarte bine inainte de a decide cu ce videograf doriti sa colaborati deoarece nunta este un eveniment unic in viata voastra si merita pastrata in timp intr-un mod cat mai frumos. Va invit sa vizualizati portofoliul meu de nunta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment