Montaj filmare nunta – Probleme

In articolul «Montajul filmului nuntii» am vorbit despre ce inseamna un montaj de nunta si cat de important este ca acesta sa fie facut de acelasi videograf. In acest articol vreau sa prezint principalele probleme prin care trece un videograf cand vine vorba despre montajul pentru filmare nunta.

teilor.ro

Teaser-ul in montajul filmului de nunta

Dupa cum am discutat si in articolul «Teaser-ul filmului nuntii» acesta reprezinta primul contact al privitorului cu evenimentul tau. Rolul acestuia este de a te tine in suspans si de a te face sa vrei sa vezi continuarea, respectiv filmul nuntii tale. Cea mai mare problema este alegerea unei coloane sonore potrivite. Aceasta trebuie sa se potriveasca cu actiunea din teaser, cu cadrele pe care le prezinti si totodata sa se potriveasca cu imaginea mirilor. Durata unui teaser este de aproximativ un minut si jumatate.

Wedding Highlights in montajul filmului de nunta

Dupa aparitia teaser-ului un videograf profesionist va lucra la clipul de tip „Highlights”. Acesta are rolul de a sublinia momentele cheie ale nuntii tale, de a sensibiliza privitorul prin cadrele cele mai importante si emotionante din evenimentul tau. Si aici ne vom lovi de aceeasi problema, si anume alegerea unei melodii potrivite. Durata acestui clip variaza intre trei minute jumate si cinci minute.

Best Moments in montajul filmului de nunta

Clipul „Best Moments” are rolul de a evidentia cele mai bune momente ale filmului de nunta pe o durata mult mai mare fata de clipul „Highlights”. Dupa cum am discutat si in articolul «Impactul ce il are coloana sonora in filmul nuntii voastre », soundtrack-ul oricarui clip va ajuta transmiterea corecta a informatiei, va contribui mult in impresionarea privitorului. Si cel mai important, sountrack-ul trebuie sa reflecte sentimentele si emotiile traite de miri. Durata acestui clip poate varia intre 20 si 40 de minute.

teilor.ro

Dupa ce un videograf a montat aceste clipuri se va apuca de montat intreg evenimentul. Nu este o munca usoara si necesita destul de mult timp si acesta va face tot posibilul ca materialul final sa fie pe placul vostru.

In concluzie, dragi miri, chiar daca vi se pare ca durata de montare a unei nunti este destul de mare, ganditi-va ca ceea ce veti primi inapoi va fi un material de calitate, iar videograful profesionist isi va pune sufletul in montajul filmului de nunta.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment