Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

Sunt anumite momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta. Sunt amintiri frumoase pe care veti dori sa le vizionati uneori pentru a retrai momentele frumoase din timpul celei mai importante zile din viata voastra. Afla din materialul nostru care sunt acestea si de ce este important ca ele sa apara in materialul video.

Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

1. Momentul in care mergi spre altar. Ai visat, poate, intreaga viata la acele clipe. Si acum, cand in sfarsit visul a devenit realitate, trebuie sa pastrezi mereu acea amintire. Tu, imbracata in rochie de mireasa, mergand spre cel care va deveni sotul tau. Toate privirile indraptate catre tine. Parintii tai, emotionati si in acelasi timp bucurosi pentru tine. De asemena, este un moment frumos si pentru mire. Te va vede apentru prima data imbracata in rochia de mireasa.

Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

2. Jurmaintele. Daca ati decis sa includeti in cadrul nuntii si juramintele, atunci momentul nu trebuie sa fie ratat de cei care filmeaza evenimentul. Vei avea emotii si tu, dar si mirele. Insa este un momenbt frumos de care sa va amintiti mereu cu drag. Astfel va veti aminti unul celuilalt cat de mult va iubiti si cat insemnati unul pentru altul.

3. Primul vostru sarut in calitate de sot si sotie. Nu aveti cum sa nu includeti asta in materialul video de la nunta. Este primul sarut dupa ce relatia voastra a devenit oficiala. Acele clipe in care totul se rezuma numai la voi doi si la dragostea voastra. De asemenea, cei dragi care va sunt alaturi in acea zi va vor aplauda. Emotiile voastre, dar si ale lor trebuie sa fie surprinse de cameraman.

4. Locul in care are loc sedinta foto. Atunci cand veti merge intr-un loc special ales pentru a face pozele de nunta, puteti face si un scurt material video. Un scurt filmulet din care sa se vada clar sentimentele pe care le aveti unul pentru altul. Vor fi scene filmate de profesiionisti, romantice si artistice. Trebuie sa le includeti in materialul video din ziua cea mare.

CITESTE SI: Motive pentru care puteti filma voi la nunta

CITESTE SI: Castele din Romania pentru sedintele de nunta foto si video

Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

Momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta

5. Discursurile cavalerului de onoare, ale domnisoarei de onoare, ale parintilor etc. Daca cineva decide sa tina un discurs la nunta voastra, atunci momentul nu trebuie sa fie ratat de cameraman. Fie ca vor fi discursuri amuzante sau emotionante, ele vor fi amintri frumoase pe care va veti dori sa le retraiti vizionand materialul video.

6. Dansul mirilor. V-ati pregatit cu sigurtanta pentru acest moment. Si veti dori ca totul sa iasa perfect, iar invitatii sa se bucure alatrui de voi de dansul acela. Dansul trebuie sa fie fotografiat, dar cu siguranta trebuie sa apara si in materialul video. Poate veti avea emotii, motiv pentru care este posibil sa uitati pasii. Nu intrati in panica. Nimeni nu va observa. Improvizati si va fi bine. Veti vedea.

Acestea sunt acele momente care nu trebuie sa lipseasca din filmarea de nunta. Iar acum, la final, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un vidoegraf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment