Moduri prin care poti spune Te iubesc!

Sunt persoane carora le vine greu sa spuna „Te iubesc!”. Nu pentru ca nu simt asta, insa pur si simplu nu pot rosti acele cuvinte. Sau cel putin nu in orice moment. Sau poate le spun, insa imbraca atfe forme. Pot spune „Te iubesc!” in atat de multe moduri! Prin cuvinte, prin gesturi, prin ceea ce fac. Nu trebuie decat sa acorzi putina atentie si vei vedea cat de multe modalitati exista pentru a spune acele cuvinte fara a le rosti.

teilor.ro

De asemenea, trebuie mentionat faptul ca unii oameni nu cred in aceste cuvinte. Si este de inteles de ce se intampla asta. Pana la urma, oricat de greu le-ar fi unora sa le rosteasca, pe atat de usor le vine altora sa le spuna. Nu pentru ca au sentimente, ci pur si simplu pentru ca, poate, nu le inteleg valoarea, profunzimea. Si de aceea oamenii poate nu cred in acele cuvinte magice. In schimb, se lasa convinsi de sinceritatea sentimentelor cuiva in momentul in care persoana respectiva face un lucru prin care spune „Te iubesc!” fara a rosti cele doua cuvinte.

Moduri prin care poti spune „Te iubesc!”

HBC333

Moduri prin care poti spune „Te iubesc!” fara a rosti cele doua cuvinte

Poti spune cele doua cuvinte cu ajutorul altor cuvinte. Cum asa? Ii poti spune sa aiba grija de el/ea. Sau ii zici intr-o zi geroasa sa aiba grija cum se imbraca, sa nu raceasca. Ori ii spui sa isi puna centura de siguranta de fiecare data cand e in masina. Ii esti alaturi in momentele dificile sau in cele fericite si ii spui vorbe prin care sa il/o incurajezi. Sau prin care il/o feliciti sincer si te bucuri pentru el/ea. Simti ceea ce simte celalalt si incerci sa ii fii alaturi indiferent de perioada prin care trece. Sunt moduri prin care ii transmiti ca il/o iubesti. Si poate nici nu mai este nevoie sa rostesti cele doua cuivinte.

Desigur, uneori este frumos sa le si spui, dar sa le si auzi. Insa numai atunci cand simti ca le poti spune si cand chiar le simti si le intelegi profunzimea. Nu sunt cuvinte aruncate la voia intamplarii. Desi poate au devenit un fel de cliseu. Se intampla sa ii mai auzi pe unii care abia si-au inceput relatia de cateva minute declarandu-si iubire eterna, spunandu-si ca se iubesc unul pe altul mai mult decat iubesc aerul pe care il respira. Sau mai mult decat iubesc sa manance shaorma cumparata la miezul noptii. Asta nu e iubire.

teilor.ro

Moduri prin care poti spune „Te iubesc!”

Pexels

De asemenea, poti spune „Te iubesc!” si prin lucrurile pe care le faci, prin gesturi. O imbratisare, un zambet, un sarut ar putea fi de ajuns pentru a-i arata cat de mult il/o iubesti. Cand stie ca se poate baza pe tine, ca ii vei fi alaturi indiferent de lucrurile prin care treceti, atunci cu siguranta stie ca il/o iubesti. Insa, asa cum spuneam mai sus, este frumoas sa spui si cuvintele magice din cand in cand. Insa nu fortat. Cand simti si asa cum simti. Asta conteaza cel mai mult. Sa fie sincere.

Iar acum, la final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri realizate de un videograf de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment