Moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate

Nunta este un motiv de bucurie, este momentul in care persoanele dragi iti sunt alaturi, insa exista si cazuri nefericite in care parintii, bunicii sau alti oameni iubiti, nu mai au cum sa-ti fie alaturi… Nu e drept sa se intample asta si, totusi, se intampla. Ce poti face pentru a-i onora, pentru a-i simti mereu aproape de-a lungul fericitului eveniment? Iti propun cateva moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate. Acei oameni dragi sunt, oricum, in inima ta si, astfel, sunt alaturi de tine. Insa iata cum poti sa exteriorizezi iubirea pe care le-o porti si cum poti face sa-i simti mai aproape de tine in ziua magica.

Cateva moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate

Poarta-i rochia. In ziua nuntii, poti purta sau modifica rochia de mireasa a persoanei care nu iti poate fi alaturi. Va fi o modalitate prin care o vei simti mai aproape de tine si astfel iti vei arata respectul fata de ea.

Moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate

Aevitas Weddings

Expune cateva fotografii. Ii poti simti mai aproape pe cei care nu mai sunt langa tine, expunand cateva fotografii cu ei. Fie le pui pe un perete, fie pe o masa dedicata aminitirilor frumoase si oamenilor dragi.

Moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate

Pinterest

Foloseste-te de cuvinte. Cum? Citind o poezie sau o poveste sau un citat preferat al acelei persoane dragi, ii vei simti prezenta in acea zi, deoarece cuvintele acelea iti vor trezi anumite amintiri placute si este unul dintre acele moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate.

Foloseste flori. Lasa la o masa un loc liber pentru acea persoana care nu iti poate fi alaturi, si pe scaun pune un trandafir (sau o alta floare) sau chiar un buchet de flori, pentru a-i aduce un omagiu.

Moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate

The Huffington Post

Un toast este o idee la fel de buna. Iti vei exprima iubirea fata ei, le vei rosti numele si veti consuma in cadrul acelui toast bautura preferata de ei.

Tine-i aproape punand pe buchetul de mireasa imagini mici cu ei. Sau, poate, vei opta pentru o brosa cu imaginea lor.

Tineti un moment de reculegere candva, in timpul ceremoniei religioase. Va fi un moment emotionat, dar sigur si placut si ii vei simti mai aproape si vei simti cum si ei, de undeva, sunt alaturi de tine, chiar daca nu ii poti vedea.

Poarta ceva special pentru ei. Poti purta un inel mai vechi, o diadema stralucitoare, o brosa, o batista, orice obiect de la nunta lor (in special a parintilor). Acesta este inca unul dint acele moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate.

Moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate

Pebble and Polish

Ascultati melodiile lor preferate. Muzica invioreaza sufletul, lucrul asta se stie deja. Melodia pentru dansul mirilor, de exemplu, ar putea fi astfel aleasa. Astfel, nu numai ca vei fi alaturi de persoana iubita, alaturi de care iti vei petrece restul vietii, dar ii vei simti mult mai aproape si pe cei care, fizic, nu sunt acolo.

Mai sus am enumerat cateva moduri prin care iti poti onora la nunta rudele decedate. Vor fi momente emotionante, dar vor fi emotii frumoase, pozitive, care te vor face sa ii simti mai aproape de tine. Iar acum, pentru ca vorbim despre emotii pozitive si frumoase, te invit sa vizionezi aici cateva clipuri deosebite, de la nunti cu povesti frumoase.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment