Moduri in care zodiile pot spune „Te iubesc!”

Pe langa clasicele si magicele cuvinte „Te iubesc!”, fiecare zodie are anumite moduri in care poate transmite acel „Te iubesc!”, fara a rosti cele doua cuvinte. De asemenea, nu este vorba numai despre lucrurile pe care le spun, ci si despre cele pe care le fac si prin intermediul carora isi exprima sentimentele. Sa vedem cum stau lucrurile in cazul fiecarei zodii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Moduri in care zodiile pot spune „Te iubesc!”

Berbec. Pe langa cele doua cuvinte, Berbecii isi mai pot exprima sentimentele si prin cuvinte ca: „Ai grija de tine!”, „Cum ti-a fost ziua?”, „Pot face ceva pentru tine, ca sa te simti mai bine?”, „As face orice pentru tine!”.

Taur. Taurii pot spune „Te iubesc!” si astfel: „Stii ca sunt alaturi de tine indiferent de situatie, da?”, „Esti o persoana speciala pentru mine si voi incerca in fiecare zi sa iti demonstrz lucrul acesta!”. De asemenea, gesturi simple pot traduce sentimentele acestor nativi. Poate el/ea te surpinde dormind si te acopera cu o patura pentru a nu raci. Sau poate te vede intr-o stare mai proasta si fara a spune ceva se asaza langa tine, pentru a-ti arata ca este mereu alaturi de tine.

Gemeni. Gemenii sunt firi mai romantice, asa ca ti-ar putea spune lucruri de genul: „De fiecare data cand te privesc simt ca ma inspiri si ca esti facut/a pentru mine”, „Esti cel/cea mai important/a pentru mine, cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat a fost faptul ca te-am intalnit” etc.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Moduri in care zodiile pot spune „Te iubesc!”

Psychologies

Rac. Racii nu prea spun cuvinte mari, asa ca in lucrurile si in cuvintele simple poti gasi adevaratele lor sentimente. „Ai grija cum conduci!”, „Sa ma suni cand ajungi, ca sa stiu ca esti bine!”, „Te-as putea privi in fiecare secunda si tot as vrea sa fac asta in continuare!”.

Leu. In cazul Leilor, cuvintele urmatoare ar putea traduce acel „Te iubesc!”: „Nu pot sa cred cat de bine ne completam unul pe celalalt!”, „Nici nu stii cat de mult ma bucur ca ne-am gasit!”, „Esti exact ceea ce am nevoie!”.

Fecioara. Sa auzi de la o Fecioara „Te iubesc!” poate fi destul de dificil. Insa asta nu inseamna ca sentimentele nu exista. Numai ca nu stie cum sa le exprime, ori poate nu vrea sa faca asta. Asa ca poti gasi acel „Te iubesc!” in vorbe precum: „Nu credeam ca iti voi spune asta, dar chiar contezi pentru mine!”, „Imi pasa de tine!”, „Nu vreau sa te pierd” etc.

Balanta. Balantele sunt de asemenea mai romantice, asa ca te poti astepta de la ele si la replici precum: „Mi-ai facut inima sa cante cand te-am vazut!”, „Esti comoara mea, cel mai important lucru pentru mine!”, „Cand ma trezesc, zambesc, pentru ca stiu ca pot fi alaturi de tine inca o zi!”.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Scorpion. Scorpionii prefera sa spuna lucrurilor pe nume si cand simt sa spuna „Te iubesc!”, fac lucrul acesta. Chiar si de mai multe ori pe zi. Sau dupa unele sfaturi sau gesturi romantice, strecoara si cele doua cuvinte. Altfel parca nu ar fi ei.

Moduri in care zodiile pot spune „Te iubesc!”

Gretchen Rubin

Sagetator. De la un Sagetator ai putea auzi cuvinte ca: „De fiecare data cand te vad simt ca nimic altceva nu mai conteaza.”, „Cum ai devenit atat de important/a pentru mine?”, „O viata nu mi-ar ajunge sa fiu alaturi de tine”.

Capricorn. De la Capricorn ai putea auzi greu un „Te iubesc!” sau cuvinte siropoase. Asa ca fii atent/a la ceea ce face. Gesturi simple precum o imbratisare intr-un moment neasteptat, un sarut etc. sunt moduri in care iti comunica sentimentele.

Varsator. De la Varsator ai putea auzi cuvinte mai siropoase in zilele in care romantismul atinge cote maxime. Complimente legate de frumusetea ta, de personalitatea ta ar putea fi modul prin care iti spune Varstatorul ca te iubeste. De asemenea, este atent cu tine si vrea in permanenta sa fiti impreuna de fiecare data cand timpul va permite. Asta inseamna ca te iubeste.

Pesti. Pestii prefera sa spuna „Te iubesc!”, insa in cazul lor poti observa ca iti gasesc diferite nume de alint. Trebuie sa stii ca in acest caz nu este vorba decat despre sentimentele lor, este modul in care isi exprima acele sentimente.

Iar acum, la final, va propun sa vizitati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

filmari de nunta studioblitz

filmari de nunta studioblitz

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment