Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

Toti sotii ar trebui sa stie ca gasirea cheii prin care isi pot face sotia fericita nu este asa de grea. Nu este nevoie sa faceti gesture mari zilnic. Importanta sunt lucrurile marunte. Daca vei fi grijuliu si vei face lucrurile simple enumerate mai jos, ai incredere ca sotia ta va fi mereu zambitoare si fericita. Citeste mai departe pentru a afla cum sa faci asta.

Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

 1. Ascult-o
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  ascuta-ti sotia cu atentie Sursa: bridestory

Daca iti vorbeste pe orice motiv, fie ca iti pune o intrebare, fie ca iti spune despre sperantele ei, sau despre visele ei, ascult-o cu atentie, astfel incat sa intelegi foarte bine cuvintele ei. Fiind un bun ascultator iti vei arata dragostea ta si respectul pentru creierul ei.

 1. Observa-ti sotia zilnic
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  nu iti lasa sotia sa se simta neglijata Sursa: bridestory

Serviciul si agitatia vietii de familie te poate face sa iti fie greu sa faci asta. Dar daca nu ii vei da atentie, sotia ta se va simti neglijata, ignorata sau uitata. Observa imediata daca isi face o schmbare in cee ace priveste aspectul fizic, sau daca are nevoie de odihna sau relaxare. Pune-i intrebari referitoare la ziua ei de nastere, la cum isi doreste sa fie aceasta. O poti astfel inveseli facandu-i complimente sincere si reale referitoare la aspect si poti afla cand are nevoie de ajutor la treburile casnice.

 1. Exprima-ti recunostinta
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  spune-i la timp multumesc Sursa: bridestory

Un multumesc este cuvantul cu cea mai mare forta pe care il poti spune partenerei tale. Asigura-te ca sotia ta stie ca esti recunoscator pentru ceea ce face pentru famile, ca esti bucuros si mandru de realizarile pe care le are, de sacrificiile facute sau pur si simplu pentru faptul ca te iubeste.

 1. Ajut-o la treburile casei
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  ajuta sotia la treburile gospodaresti Sursa: bridestory

Daca veti imparti amandoi treburile casei ii vei usura munca sotiei si ea va fi mai putin stresata. Nu astepta sa iti ceara sa o ajuti, cand exista ceva ce iti sta in putere sa faci, pur si simplu fa-o! Casatoria inseamna un parteneriat inclusiv la curatenia casei si la ingrijirea copiilor. Impartirea treburilor gospodaresti ajuta la fericirea intregii familii.

 1. Respecta-i timpul personal
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  respecta-i sotiei timpul personal Sursa: bridestory

Este important ca sotia ta sa-si acorde prioritate in a se ocupa de confortul propriu, deoarece o sotie fericita va aduce bucurie familiei sale. Deci, daca observe ca este obosita, sau nu mai are energie, propune-i sa ia o pauza. Las-o sa se ocupe de hobby-urile ei, sa sa intalneasca cu prietenii sau sa aiba un tmp al ei in care sa faca orice altceva ii face placere. Nu ii refuza dreptul de a lua o pauza de la ocupatia de sotie si mama.

 1. Fii mandru de sotia ta
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  fii mandru de sotia ta Sursa: bridestory

O modalitate sigura de a-ti face sotia fericita este ca aceasta sa stie ca esti mandru de ea. Daca te aude laudandu-i felul in care gateste, povestindu-le prietenilor lui despre talentele si realizarile ei, increderea in ea ii va creste direct proportional cu fericirea. Afirmatiile tale ii vor demonstra ca esti multumit de cine este si de ce este ea si de rolul pe care il joaca in familie.

 1. Exprima-ti dragostea fata de ea
  Modalitatile care te ajuta sa ai o sotie fericita

  spune-i constant sotiei tale ca o iubesti Sursa: bridestory

Sotia ta sigur stie ca o iubesti. Dar cat de des i-o spui? Poate parea un cliseu repetitive, dar daca ii vei spune mereu ca o iubesti, vei vedea o imbunatatire a relatie tale cu ea. Ii poti spune ca este frumoasa, ca arata bine, chiar daca nu este asa, se va simti cea mai importanta persoana pentru tine.

Iata cateva lucruri mici care insa te vor ajuta sa ai o sotie fericita. Un set de informatii care te ajuta sa ai o casatorie reusita nu strica niciodata. Informeaza-te pe acest subiect citind si

Despre autor

Good Weather

1 Comentariu

Leave a Comment