Modalitati creative prin care ii poti cunoaste mai bine pe viitorii socri

Dupa casatorie, vei intra intr-o noua familie. Este un lucru destul de intimidant. Asa ca, daca inca nu ai avut sansa sa ii cunosti mai bine pe viitorii socri, atunci ar fi cazul sa incerci sa faci asta. Iata care sunt acele modalitati creative prin care ii poti cunoaste mai bine pe viitorii socri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Modalitati creative prin care ii poti cunoaste mai bine pe viitorii socri

1. Intreaba-i cum a fost nunta lor. Multor oameni le place sa vorbeasca despre acel eveniment, chiar daca, poate, au trecut mai multi ani de cand a avut loc. Asa ca nu trebuie sa eziti sa ii intrebi anumite lucruri legate de nunta lor. Cum a fost tortul? Cum au fost imbracate domnisoarele de onoare? Ce le-a placut cel mai mult si ce si-ar fi dorit sa schimbe? In felul acesta le poti cere chiar si sfaturi in legatura cu orgaizarea nuntii. Vor aprecia interesul si vor fi bucurosi sa te ajute.

Modalitati creative prin care ii poti cunoaste mai bine pe viitorii socri

Fuse via Getty Images

2. Uitati-va impreuna la pozele de familie. In felul acesta vei afla mai multe lucruri despre viitorul tau sot, dar si despre familia acestuia. Vor fi amintiri pe care ti le vor impartasi. Poate sunt imagini din copilaria iubitului tau, sau in acele poze sunt surprinse unele moemnte importante penru ei. Vei vedea ca revazand imaginile, vor incepe sa iti spuna povestea din spatele fiecareia.

3. Incepeti o traditie impreuna. Fie ca este vorba despre o cina saptamanala sau despre o excursie anuala la munte, ori altceva. Vei vedea ca lucrurile acestea vor duce la crearea unei conexiuni intre voi. Va veti apropia mai mult unii de ceilalti, va veti cunoaste mai bine. Si este important sa se intample lucrul acesta pentru ca acum faceti parte unii din vietile celorlalti. Si este ideal sa va intelegeti bine, sa va cunoasteti si sa aveti o relatie frumoasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Mergeti la plimbare. Oriunde! Daca este vremea frumoasa, profitati de ea. De asemenea, ati putea organiza un picnic impreuna. Gasiti o activitate perfecta pentru a petrece putin timp impreuna in natura si pentru a va cunoaste mai bine in felul acesta.

CITESTE SI: Cum sa te intelegi bine cu soacra
CITESTE SI: De ce sa o inviti pe mama soacra sa se pregateasca alaturi de tine pentru nunta

Modalitati creative prin care ii poti cunoaste mai bine pe viitorii socri

eHarmony

5. Planuiti o scurta vacanta la mare. Daca va numarati printre norocosii care pot sa ajunga cu usurinta la mare, atunci profitati de acste lucru. Mergeti cateva zile acolo si cunoasteti-va mai bine. Va veti relaxa, va veti odihni si in acelasi timp veti petrece timp de calitate impreuna. Iar rezulattul cu siguranta va fi unul deosebit. Poate nu veti deveni cei mai buni prietei (sunt si situatii in care socrii si ginerii sau nurorile nu se inteleg bine. Viata nu este perfecta!), insa este important ca macar sa va cunoasteti, iar atunci cand sunteti impreuna sa puteti petrece timp de calitate, fara conflicte si situatii neplacute.

6. Invatati lucruri noi impreuna. Poate veti merge la un curs de gatit, tu si viitoarea soacra. Sau veti afla ca sunt anumite lururi pe care v-ar placea sa le invatati. De ce sa nu faceti asta impreuna? Va fi mult mai distrcativ in felul acesta. Si nu se stie niciodata ce relatie frumoasa de prietenie poate lua nastere intre voi.

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare palcuta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment