Mituri privind machiajul de mireasa

Cand se apropie ziua nuntii ne cautam inspiratia in on-line si cerem foarte multe sfaturi prietenilor sau necunoscutilor pe diverse forumuri pentru mirese. Fiecare spune ce a auzit, ce crede si incearca sa te ajute cu ceea ce el considera ca este cel mai bun raspuns. Astfel nunta a ajuns sa fie inconjurata de o multime de mituri, multe deja arhicunoscute si foarte discutate,demontate de cele mai multe ori de speciaistii in domeniu. Iata mai jos o lista cu cateva Mituri privind machiajul de mireasa, demontate de make-up artisti cunoscuti.

modlet.ro

otter.ro

DallesGO Mituri privind machiajul de mireasa

Mituri privind machiajul de mireasa

Mituri privind machiajul de mireasa

Machiajul incarcat pentru fotografia de nunta. Este un adevarat mit ca make-up-ul miresei trebuie sa fie incarcat pentru  a da bine in fotografii. Insa trebuie sa tineti cont de faptul ca multe dintre fotografiile de la nunta sunt facute afara, in lumina naturala iar  daca tu alegi o baza prea incarcata, aceasta va fi mult prea evidenta in poze. Pe langa faptul ca surplusul de machiaj se va vedea in poze, acest detaliu va fi foarte vizxibil si fata in fata, asa ca evita un machiaj prea incarcat, asta nu inseamna ca nu poti opta pentru un machiaj complex si plin de culoare.

Asortarea machiajului cu hainele. A devenit un adevarat mit ca hainele, cu care suntem imbracate, decid culorile cu care trebuie sa fim machiate, asa ca auxzi tot mai des ca un anumit ruj nu merge cu alb sau un anumit fard de pleoape nu da bine cu alb.  Acesta este un aspect foarte controversat in randul make-up artistilor, insa asa cum declara Roxana Dumitru ma make up artist se pleaca de la ideea de complementaritate. Daca folosim in machiaj culori complementare fata de culorile tinutei, vom scoate in evidenta doar aceste lucruri, ci nu pe noi insine. Ideea de fond este ca noi sa fim frumoase, nu sa fim doar machiate si imbracate frumos. Astfel ca recomandarea mea este sa pastram unitatea de tonuri calde sau reci ale intregului. Ca atare daca mireasa este imbracata intr-o rochie bej, ivoire, la machiaj se vor folosi nuante calde iar daca rochia de mireasa este alba, roz, lila, se vor folosi nuante reci, in aceleasi tonuri. In plus, machiajul trebuie sa se potriveasca fizionomiei fiecarei femei, ma refer inclusiv la culoarea parului, a tenului, forma ochilor…

Mituri privind machiajul de mireasa

Mituri privind machiajul de mireasa

Machiajul natural pentru mirese. Acesta este un alt mit,  conform caruia  machiajul de mireasa perfect este un machiaj natural, simplu, realizat cu nuante cat mai naturale de bej, maro, roz cald. Realitatea este, conform make-up artistilor  ca mireasa este libera sa decida cum va fi machiata, cat de puternic sau cat de natural sa fie machiajul. Sunt multe femei care se simt in largul lor cu un machiaj mai puternic la ochi… asta nu inseamna ca trebuie obligate la alt stil de machiaj in ziua nuntii, doar pentru ca asa se poarta… Fara suparare doamnelor (sau viitoare doamne), dar sunt multe dintre dv. care imi vor da dreptate. Si in plus, in poze veti arata fantastic. In ziua nuntii, mireasa este cea mai importanta persoana din peisaj asa ca dragele mele fiti voi insiva, nu va lasati influentate de restul lumii in nici o decizie pe care o luati. – Roxana Dumitru Make up artis

felicitystore.ro

saratremo.ro

Asadar, dragi mirese, tineti cont de sfatul make-up artistului si chiar daca plecati din start cu cateva idei, fiti flexibile.

In continuare, va invitam pe pagina StudioBlitz pentru a urmarii filmari de la nmunti inspirate.

Mituri privind machiajul de mireasa

Focus Studio Film Mituri privind machiajul de mireasa

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment