Mituri legate de nunta de vara

Vrei sa te casatoresti vara? Majoritatea cupurilor prefera ca evenimentul sa aiba loc in acea perioada a anului. Asa cum probabil am observat deja, in jurul nuntilor s-au creat numeroase mituri. Asa ca nuntile ce se tin vara nu au scapat de astfel de mituri. Iata ce trebuie sa stii daca vei avea o nunta de vara. Nu mai tine cont de miturile de mai jos!

teilor.ro

Cateva mituri legate de nunta de vara

1. Trebuie sa organizezi petrecerea afara

Nu este obligatoriu sa faci asta. Depinde de zona in care va avea loc nunta. Daca este undeva unde peisajul arata tare bine, vara nu este foarte cald, atunci ai putea avea in vedere o astfel de nunta daca te atrage ideea. Pe de alta parte trebuie sa fiti atenti la conditiile meteo, sa fiti pregatiti pentru ploi, furtuni. Dar daca nunta afara nu te atrage, atunci poti avea un eveniment tare frumos si daca petrecerea are loc intr-un local inchis. Decorul, luminile si surprizele pentru invitati pot face diferenta.

2. Culorile luminoase, de vara, nu ar trebui sa lipseasca de la o astfel de nunta

teilor.ro

Sigur ca sunt cupuri care prefera sa faca astfel de alegeri, insa nu este nimic obligatoriu. Daca nu va reprezinta anumite culori sau nuante, daca aveti alte planuri pentru organziarea nuntii, atunci nu renuntati la ele. Este nunta voastra si trebuie sa va reprezinte, asa ca faceti ceea ce va doriti. Nimic nu este batut in cuie cand vine vorba de organziarea nuntii.

nunta de vara

nunta de vara

3. Nu poti avea o nunta formala

Sigur ca in timpul verii, cand temperaturile sunt ridicate, nu te poti imbraca oricum. Insa aasta nu inseamna ca nunta voastra nu va fi formala (daca va doriti sa fie astfel. Stabiliti care este gradul de formalitate al nuntii, discutati cu invitatii, cu cei de la local si furnizori. Alegeti tinute care sa se incadreze intr-o anumita tematica si veti vedea ca veti reusi sa aveti o nunta asa cum va doriti. Oamenii nu au cum sa vina in slapi si in pantaloni scurti la nunta voastra.

4. Nu puteti avea o nunta la oras

teilor.ro

In timpul verii, multi oameni pleaca in vacanta, parasesc orasele si se refugiaza la tara, la mare sau in alte locuri. Dar daca o nunta chic, la oras, este tot ceea ce visezi, atunci poti avea un astfel de eveniment.

nunta de vara

nunta de vara

5. Caldura va strica tot

Da, caldura poate strica nunta daca nu acorzi putina atentie detaliilor. Din cauza caldurii si a transpiratiei, machiajul se poate scurge de pe fata miresei si a altor femei. Mancarea se poate altera, tortul se poate topi, florile se pot ofili si asa mai departe. Dar daca machiajul este facut asa cum trebuie, mancarea este depozitata in conditii bune, iar florile sunt pastrate asa cum se cuvine, atunci pot fi evitate multe dezastre in ziua cea mare. Asadar, caldura nu va poate impiedica sa aveti o nunta de vara daca asta va doriti.

Si acum, la final, inante de a incheia materialul, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta din care te poti inspira pentru evenimentul tau.

teilor.ro

Sursa foto: Pixabay

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment