Mirese sexy. Ce porti pe sub rochia de mireasa?

Daca ai mai citit din articolele mele despre nunti, chiar si printre randuri, atunci stii ca nu-ti voi spune in aceste randuri ce chiloti sa porti in ziua nunti tale, magazinele abunda in oferte de lenjerie pentru mirese sexy si daca  as face un indemn pentru mirese sexy, acela ar fi sa fie atragatoare si sa se simta bine in pielea lor in fiecare zi, nu doar in ziua nuntii. Nu trebuie sa fim mirese ca sa purtam lenjerie din dantela, la fel cum nu este neaparat sa purtam chiloti sexy si sa acceptam standardele de moda impuse de reviste si de retelele de socializare ca sa fim mirese sexy. Pornind de la premisa ca ti-ai ales deja lenjeria pe care o sa o porti in ziua cea mare, iata mai jos cateva obiecte vestimentare  care pot fi purate cu succes peste lenjeria intima si pe sub rochia de mireasa, obiecte vestimentare care iti pot da incredere si ti pot chiar scoate in evidenta tinuta.

Vogue. Mirese sexy

Vogue. Mirese sexy

Crinolina, pentru mirese sexy

Daca alegi o rochie de mireasa tip printesa, cu un aer dramatic, regal  aceasta poate fi extrem de sexy, doar sa alegi un model potrivit.  Greutatea rochiei, amplitudinea acesteia,  straturile  de materiale  ne pot ridica insa probleme mai ales la dans. Pentru a fi mirese sexy si a va simti lejere intr-o rochie cu volum, somptuasa, dar si pentru a accentua volumul fustei si a pune in evidenta talia puteti opta pentru  o crinolina de mireasa cu 3 cercuri.  Aceasta va tine la distanta de picioare  straturile rochiei de mireasa printesa, veti putea merge si dansa fara probeme. Si daca va veti simti confortabil cu sigurant va veti simti si sexy.

Salopeta  din dantela pe sub rochia de mireasa

Vogue. Mirese sexy

Vogue. Mirese sexy

Cred ca salopeta de dantela pe sub rochia de mireasa, va reprezenta unul din trendurile principale pentru anul viitor. De ce? Anul acesta frumoasa infuencerita Chiara Ferragni a ales sa poarte la nunta cu rapperul italian Fedez, o superba rochie creata de Dior Haute Couture. Cu totul speciala aceasta prima  rochie a  Chiarei, total adaptata pentru ceremonia religioasa, atat de traditionala si atat de moderna in acelasi timp, o rochie care pare sa depaseasca barierele timpului, sa poata fi purata in orice epoca. Rochia de inspiratie victoriana, a fost formata dintr-o fusta imensa din tulle, atasata peste o superba salopeta din dantela, crosetata manual. Creatie by Maria Grazia Chiuri, rochia de mireasă a  necesitat 400 de metri de țesătură și mai mult de 1.600 de ore de muncă pentru a fi finalizata. Salopeta cu manci lungi, a fost croșetatata dupa  o tehnica veche intalnita in sudul Frantei si Italiei asa cum a declarat Chiuri pentru Vogue. Dupa ceremonia religioasa Chiara a renuntat la fusta voluminoasa din tulle pentru o sedinta foto sexy alaturi de sot si de domnisoarele de onoare. Poate parea prea indrazneata sau prea sexy aceasta salopeta pentru a fi purtata independent, dar poti detasa doar o parte din tulle, si astfe salopeta doar sa se intrezareasca. Sper ca Chiara sa fi lansat o moda si ca de la anul sa tot vedem astfel de mirese si pe la noi.

mirese sexy

Vogue. Mirese sexy.

Ce mai poti purta pe sub rochia de mireasa? Poate portjartiere sexy sau daca rochia de mireasa nu este una scurta, poti alege sa nu porti nimic, iar asta ar putea fi doar secretul tau si al proaspatului sot.

Nu stim ce au purtat pe sub rochia de mireasa tinerele din trailerele StudioBlitz, dar orice ar fi ales sa poarte, cu siguranta sunt niste mirese sexy, care si-au trait la maxim ziua nuntii.

Vogue. Mirese sexy

Vogue. Mirese sexy

Vogue. Mirese sexy

Vogue. Mirese sexy

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment