Mirele/mireasa face sex la nunta cu altcineva

Te gandesti, probabil, ca astfel de lucruri nu se pot intampla in viata reala. Cum adica? Mirele sau mireasa sa faca sex la propria nunta cu altcineva? Este sandalos si, bineinteles, pentru iubitorii de barfa si scandal, este ca o prajitura delicioasa servita dupa post sau dupa o dieta chinuitoare. Insa, pentru cel inselat, si tocmai in ziua care trebuia sa fie una dintre cele mai frumoase si mai speciale din viata, este o lovitura de proportii.

teilor.ro

Mirele/mireasa face sex la nunta cu altcineva

De ce ar face cineva asa ceva? Si tocmai dupa ce a spus „DA”? Dupa ce a mers la altar si, in fata lui Dumnezeu, a promis sa isi iubeasca si sa iti respecte sotul/sotia. Este, evident, o situatie prin care nimeni nu ar vrea sa treaca. Si, totusi, se mai intampla. De ce? Ce faci in astfel de situatii, cand afli ca proaspatul sot sau proaspata sotie te-a inselat? Si tomcmai in ziua nuntii. Cand la eveniment erau prezenti oamenii dragi.

Mirele/mireasa face sex la nunta cu altcineva

TLC

Un motiv ar putea fi consumul exagerat de alcool. Insa nici macar alcoolul nu este o scuza. Ma intreb cum este posibil ca alcoolul sa iti ia mintile atat de tare incat sa uiti ca te afli la propria nunta. Sau sa uiti de sentimentele pe care le ai pentru celalalt. Sau poate te ameteste atat de tare incat nu iti dai seama ca, de fapt, faci sex cu persoana nepotrivita?

Mai exista si o alta varianta. La nunta se afla persoana cu care are o relatie extraconjugala. Si, atunci, nu pot rezista tentatiei, si decid sa faca sex chiar la nunta. Riscand sa fie prinsi. Si sa il umileasca pe celalalt, pe partenerul de cuplu cu care tocmai s-a casatorit. Bineinteles, nu se intampla asta atat de des, insa trebuie sa recunoastem ca oamenii pot face uneori lucruri inexplicabile. Care poate numai pentru ei au sens.

teilor.ro

Mirele/mireasa face sex la nunta cu altcineva

Huffington Post Canada

Dar ce faci daca afli la nunta ca mirele sau mireasa tocmai a facut sex cu cineva? Bineinteles, ca numai in momentul in care esti intr-o astfel de situatie (desi nimeni nu isi doreste sa treaca prin asta) descoperi care este cea mai buna solutie. Vei continua nunta, astfel incat nimeni sa nu afle ca ai fost umulit/a? Pleci de la propria nunta, fara a da nicio explicatie, fiindu-ti greu sa mai dai ochii cu cineva dupa cele intamplate, dupa ce tocmai ai aflat ca ai fost inselat/a? Sau poate faci un scandal de proportii atunci si acolo?

Pentru ca toata lumea sa afle ce fel de om este in realitate cel care te-a inselat? Sau poate preferi sa te razbuni? Sa iti faci un plan in urma caruia sa simti ca i-ai platit cu aceeasi moneda? Si, daca esti o persoana inventiva, atunci sigur gasesti tu ceva. Sau, chiar daca nu esti asa, probabil ceea ce vei simti atunci te va transforma intr-o alta persoana, pe care poate nu o cunosteai. Si vei gasi solutia perfecta prin care sa iei masuri.

Iar acum, la final, sa revenim la lucruri vesele si sa accesam pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment