Mirele sau mireasa nu vrea sa se mai casatoreasca

Va iubiti si ati decis ca a venit momentul sa va uniti destinele in fata divinitatii si in prezenta oamenilor dragi. Drept urmare, planuiti nunta, organizati totul cu grija, astfel incat sa iasa perfect. Numai ca, la un moment dat, unul dintre voi da inapoi. Din motive diferite, va considera ca nu mai poate fcae asta. Si si-ar dori sa anuleze nunta. Poate chiar inainte de marele eveniment, dupa ce invitatiile vor fi trimise si mai e foarte putin timp pana la ziua cea mare. Sau poate chiar in ziua nuntii nu va mai putea face pasul cel mare. Ce este de facut daca mirele sau mireasa nu vrea sa se mai casatoreasca?

Mirele sau mireasa nu vrea sa se mai casatoreasca

Cold Feet Press

Mirele sau mireasa nu vrea sa se mai casatoreasca. Ce este de facut?

In primul rand, nu trebuie sa intrati in panica si cu siguranta nu este un lucru intelept sa va certati. Afla de ce celalalt simte ca nu mai poate face lucrul acesta. Poate ii este teama. Dar de ce anume? Teama de necunocscut? Teama ca poate nu se va ridica la nivelul asteptarilor tale? Teama ca te va putea dezamagi, ori ca nu va putea face fata provocarilor. Teama de a incepe o noua viata sau multe alte lucruri. Asa ca, afla ce anume il face pe celalalt sa simta ca nu mai poate continua. Apoi, incearca sa ii explici ca este normal sa ii fie teama. Ca si tie iti este. Intr-adevar, este o provocare, insa va fi una frumoasa si pe tot parcursul ei veti fi unul langa celalalt. De asemenea, parintii lui/ei ar putea vorbi cu el/ea. Avand in vedere ca il/o stiu de o viata intreaga, poate vor fi anumite lucruri pe care i le pot spune pentru a-l convinge/a o convinge ca nu poate renunta la o viitoare casnicie numai pentru ca ii este teama.

Mirele sau mireasa nu vrea sa se mai casatoreasca

Celebrations & Co

Sau, mai exista varianta in care simte ca sentimentele sale nu sunt atat de profunde precum credea la inceput. Desigur, ar putea fi o scuza a fricii pe care o simte, dar la fel de bine ar putea fi purul adevar. Mirele sau mireasa nu vrea sa se mai casatoreasca? Ce este de facut? Daca, intr-adevar, lipsa sentimentelor este adevaratul motiv, atunci poate ca nunta chiar nu are sens. Da, va fi o sitiatie neplacuta sa ii anuntati pe ceilalti ca evenimentul nu va mai avea loc, insa poate ar fi mai bine decat sa continuati nunta si sa va implictai intr-o relatie care nu va fi benefica nici pentru unul, nici pentru celalalt.

Trebuie sa cantariti bine toate variantele, toate motivele pentru care celalalt prefera sa renunte la nunta. De ce? Pentru ca sunt oameni care deja au primit invitatii, care se pregatesc pentru evenimnet si trebuie sa stie ce au de facut. Si nu este corect nici fata de voi sa nu stiti incotro va indreptati, cum stau lucrurile in relatia voastra.

Si acum, la final, sa revenim la lucruri mai vesele, mai frumoase, si sa vizionam cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment