Mirele in pantaloni scurti si adidasi, dar cu sacou, bineinteles

Sa nu presupui niciodata ca le-ai vazut pe toate la o nunta! Vei vedea ca atunci cand te astepti mai putin, invitatii sau chiar mirii te vor surprinde in cele mai neasteptate moduri. Si, daca tot am vazut mireasa porno care incerca sa fie provocatoare si sa creeze un moment erotic pentru sedintele foto si video (desi a iesit cu totul altceva), de ce sa nu ne apara in fata ochilor oripilati si mirele in pantaloni scurti si adidasi? Desigur, cu sacou si papion!

teilor.ro

Mirele in pantaloni scurti si adidasi, dar cu sacou, bineinteles

Daca il priveai, aveai senzatia ca de la sacou in sus este mirele perfect. Frezat bine, camasa perfecta, sacoul impecabil, papionul se incadra bine in “peisaj”. Toate bune si frumoase. Asta pana coborai privirea. Si in fata ochilor iti apareau pantalonii lui scurti. Si adidasii, bineinteles. Atunci realizai ca ceva nu este in regula. Vizul, era deranjant. Si apoi devenea amuzant. In loc sa iti doresti sa iti scoti ochii ca sa nu vezi un asemeena dezastru vestimentar tocmai la nunta, la nunta lui, unde trebuia sa arate intr-un mod exemplar, incepi sa zambesti. In sinea ta initial. Dupa care nu te poti abtine si incerci sa iti controlezi rasul isteric. Pentru ca altfel nu se poate. Il vezi si ai senzatia ca tocmai a fost la pescuit. Sau a trecut un rau pentru a ajunge la nunta. Si-a ridicat pantalonii ca sa nu ii ude, dupa care i-a uitat asa.

Mirele in pantaloni scurti si adidasi, dar cu sacou, bineinteles

Pinterest

Nu este in regula, in opinia mea, desigur, sa arunci pe tine ceva la intamplare in ziua nuntii. Serios acum! Este adevarat ca incerci sa fii diferit, sa nu te incadrezi in anumite tipare, insa nu trebuie nici sa ajungi la cealalta extrema. Parca iti bati joc de propria nunta. Iar mirele acela, pe langa mireasa eleganta, cu o rochie deosebita, parca nu avea ce sa caute. Pareau luati din filme diferite, din scenarii diferite. Fii diferit, insa in sens bun si devino un exemplu de “Asa da!”.

CITESTE SI: Urmeaza sa te casatoresti? Nu face aceste greseli
CITESTE SI: La ce se gandesc mirii chiar inainte de nunta?

teilor.ro

Da, era cald in ziua aceea. Insa asa cum a putut sa arunce pe el si camasa cu maneca lunga si sacou, putea, probabil, sa poarte si pantaloni care sa se potriveasca cu restul tinutei. Zic eu!

Mirele in pantaloni scurti si adidasi, dar cu sacou, bineinteles

Wallpaperscraft

Partea de sus a corpului era imbracata in mod corespunzatopr pentru nunta. Cea de jos, in schimb, parca era imbracata mai mult pentru o iesire cu amicii la o bere, sau poate pentru pescuit. De ce a ales o astfel de tinuta nu voi intelege si nu voi afla niciodata. Si nici invitatii. Care initial tot credeau ca mirele va imbraca altceva. Dar nu, desigur!

Asadar, sa nu presupui niciodata ca desi ai participat la mai multe nunti, ai vazut tot ce se putea vedea si nimic, niciodata, nu te va mai surprinde. Vei vedea ca lucrurile nu sunt deloc asa!

Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa te casatoresti si organizezi evenimentul, atunci acolo ai putea gasi inspiratia de care ai nevoie pentru a organiza o nunta asa cum iti doresti. Vizionare placuta!

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment