Mireasa si tatal ei in fotografiile de nunta

Fotografiile de nunta trebuie sa contina cat mai multe momente deosebite. In acest mod va veti face amintiri deosebite pe care sa le priviti mereu cu drag de-a lungul timpului. Mireasa si tatal ei trebuie sa apara in fotografiile de nunta. Iata care sunt acele momente pe care ar fi bine sa le aveti in albumul de nunta.

Mireasa si tatal ei in fotografiile de nunta

1. In timpul pregatirilor din ziua cea mare, tatal poate fi surprins alaturi de fiica lui. Poate chiar inainte de a pleca de acasa. Vor fi emotionati, bineinteles, insa tocmai acea emotie trebuie surprinsa de aparatul foto.

2. Momentul in care cei doi danseaza la petrecerea de nunta. Este un alt moment emotionant pe care fotograful nu are cum sa il rateze. Desi poate veti avea lacrimi in ochi din cazua emotiilor, nu uitati sa zambiti. Aratati ca va bucurati de acele clipe pe care le petrecti impreuna la eveniment.

Mireasa si tatal ei in fotografiile de nunta

Mireasa si tatal ei in fotografiile de nunta

3. Momentul in care mireasa se indreapta catre altar, fiind insotita de tata. Este unul dintre cele mai emotionante clipe din cadrul nuntii. Si, bineinteles, si unul dintre cele mai frumoase momente. Asa ca nu trebuie sa lipseasca din albumul foto. Zambiti si bucurati-va de moment. Fiti naturali. Nu trebuie sa aveti un comportament diferit doar pentru ca vedeti aparatul foto in fata voastra. De asemenea, in imagine poate sa apara si mama miresei.

4. Inainte de ceremonie. Tatal isi va imbratisa fiica. Este, fara doar si poate, un moment emotionant, unic, pe care fotograful nu are cum sa il rateze.

CITESTE SI: Detalii care nu trebuie sa lipseasca din fotografiile de nunta
CITESTE SI: Ce trebuie sa stii despre fotografiile de nunta

5. Fotografiile de familie sunt obligatorii. In momentul in care are loc sedinta foto de nunta, trebuie sa faci poze cu intreaga familie. Cu parintii, cu fratii si surorile tale si oricare alta persoana care iti este draga. De asemenea, poti face poze cu toti in acelasi timp, dar si separat, pentru a avea cat mai multe amintiri din ziua cea mare.

Mireasa si tatal ei in fotografiile de nunta

M J Carlin Photography

6. La petrecerea de nunta. Distrati-va impreuna cu persoanele dragi si nu uita sa faci macar o poza si cu tatal tau, dar si cu ceilalti membri ai familiei in timpul distractiei.

7. Dupa ce se taie tortul ati putea sa faceti o fotografie impreuna. Tu si tatal tau, bucurandu-va de desert.

8. Daca tatal miresei doreste sa tina un discurs la nunta, atunci, la final, ea poate merge acolo, langa el si impreuna pot face o poza. Si, desigur, mirele poate sa apra de asemenea in acea imagine.

9. Momentul in care tatal isi vede fiica pentru prima data in rochie de mireasa. Nu are cum sa nu fie emotionat. Mai ales daca nu a vazut inainte rochia aleasa de fiica lui pentru eveniment.

10. Momentul in care mireasa este alaturi de parintii ei. Va fi un moment special. Asa ca trebuie sa fie inclus si acesta in albumul de nunta.

Iar acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca urmeaza sa va casatoriti, atunci acolo ati putea gasi sursa de inspiratie de care aveti nevoie pentru a organiza evenimentul. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment