Mireasa sau mirele fuge de la nunta

Poate ati vazut prin filme astfel de scenarii. Mireasa sau mirele fuge de la nuta. Ce faci in acest caz? Desigur, este o sitatie umilitoare, insa nu prea ai ce face in astfel de cazuri, nu? Poate sa para amuzant in momentul in care vedem asta la TV. Stim ca este fictiune, deci nu ne gandim ca se poate intampla si in viata reala. Si, totusi, se intampla. Ce faci atunci? Tu, cel care ramai la nunta, impreuna cu ceilalti invitati?

Mireasa sau mirele fuge de la nunta

The Christian Manifesto

Mireasa sau mirele fuge de la nunta. Ce este de facut?

Inainte de toate, asigura-te ca nu este o gluma. Mai ales daca stiica el/ea are simtul umorului. Desigur, aici vorbim despre o gluma cam exagerata, usor dusa la extrem, insa nu ar fi exclus sa se intample si asta. Asa ca, ai grija, ca poate fi o simpla farsa. Pe care, tu, desigur, nu o vei gusta, insa este o farsa si atat.

Daca vezi ca lipseste mai mult decat este cazul, incearca sa il/o suni. Din fericire, in zilele noaste, putem lua legatura mult mai usor cu oricine. Chiar si cu mirele sau mireasa care ar fugi de la propria nunta. Bineinteles, sansele sa iti raspunda sunt destul de mici. Sau, poate va face asta avand in vedere ca iti este dator/datoare cu o explicatie.

Mireasa sau mirele fuge de la nunta

Images Guru

O alta varianta ar fi sa mergi in locul in care stii ca a fost ultima data. Si acum, fanii serialului Friends isi aduc aminte cum Rachel Green a fugit de la propria nunta. A mers in baie si de acolo a iesit pe geam. Desigur, pentru ea a fost cea mai buna decizie in acel moment, insa poate in cazul vostru teama de necuniscut l-a impins pe celalalt sa faca acel pas. Nu pentru ca nu te iubea etc. Asadar, mergi in locul in care stii ca a fost ultima data si incearca sa afli ce s-a intamplat. Intreaba-i pe ceilalti, insa fara a-i alarma. Poate nu este ceea ce crezi tu, asa ca nu ii anunta care este situatia inainte de a afla sigur ce s-a intamplat. Va trebui sa faci putin pe detectivul. Si ar fi bine sa ai alaturi o persoana de incredere pentru a te ajuta.

Sa fii lasat balta tocmai in ziaua nuntii este un cosmar, insa nu este exclus sa se intample asta. Insa, la fel de bine ar putea fi vorba despre o gluma. Extrema, ce-i drept, insa tot o gluma. Asa ca, inainte de a intra in panica, asigura-te ca stii ce s-a intamplat. Daca, intr-adevar, te-a parasit, atunci anunta-i pe ceilalti de cele intamplate, sau croieste o poveste care sa nu para la fel de extrema precum situatia, cere-ti scuze si retrage-te pentru a afla exact care este situatia. Ii vei avea alaturi pe cei dragi care te vor ajuta sa treci peste acel moment dificil.

Mireasa sau mirele fuge de la nunta? Ce este de facut in acest caz? Raspunsurile le-ai gasit mai sus. Si acum, inainte de final, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment