Mireasa perfecta si mirele perfect

Mireasa perfecta si mirele perfect? Desigur! Orice mireasa isi doreste sa fie perfecta si orice mire isi doreste sa fie perfect. Iata ce te face sa devii astfel.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mireasa perfecta si mirele perfect

Mireasa perfecta

1. Este deschisa noilor idei. Incearca sa asculte si sfaturile celorlalti. Nu uita ca toti incearca sa o ajute si astfel vor lua o parte din presiunea de pe umerii ei.

2. Nu ia toate deciziile singura. Stie ca nunta nu este numai a ei, asa ca il implica si pe partenerul de viata atunci cand trebie sa ia unele decizii legate de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
`Mireasa perfecta si mirele perfect

Mireasa perfecta si mirele perfect

3. Are grija ce rochie de mireasa alege. Poate isi doreste sa o cumpere pe cea mai scmpa, pentru ca aceea ii place, insa trebuie sa tina cont de faptul ca mirele nu va fi foarte incantat de asta. Sunt bani pe care ii va investi in rochia pe care o va purta o singura data in viata. Desigur ca este important sa aleaga o rochie care sa ii placa si in care sa se simta confortabil si ca o printesa, insa cu siguranta sunt si multe alte optiuni. Sigur va avea de unde sa aleaga o alta rochie frumosa, insa mai putin costisitore. Trebuie sa se gandesasca si la faptul ca poate investi banii in altceva, mult mai util.

Mirele perfect

1. Se implica in organizarea nuntii. Poate unii barbati considera ca trebuie sa lase totul in grija viitoarei sotii. Insa viitoarele mirese au nevoie de spirjinul partenerilor de viat astfel incat sa poata organiza nunta ideala pentru amandoi. Nu este usor sa iti planifici nunta, si avand in vedere ca este nunta amandurora, ambii parteneri trebuie sa se implice in organizare.

CITESTE SI: Vrei o nunta de neuitat? Nu ignora aceste lucruri
CITESTE SI: Lucruri la care se gandeste viitorul tau sot, dar nu iti spune

Mireasa perfecta si mirele perfect

Mireasa perfecta si mirele perfect

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

2. Nu se supara ca atentia invitatilor se indreapta mai mult catre mireasa. De obicei asta se intampla in cadrul nuntilor. Asta nu inseamna ca nimeni nu il observa pe mire. Insa rochia miresei si multe altele fac astfel incat intreaga atentie sau cea mai mare parte sa se indrepte catre mireasa. Desigur, asta nu inseamna ca mirele este ignorat. Numai ca trebuie sa inteleaga faptul ca nuntile traditionale sunt concentrate mai mult asupra mireselor.

3. Faciliteaza comunicarea intre mireasa si mama lui. Mamele sunt protectoare, motiv pentru care mama mmirelui poate intra in conflict cu nora ei. Sau relatia lor poate fi uneori mai dificila. Este o situtie neplacuta chiar si pentru mire. Asta deoarece va fi pus uneori intre ciocan si nicovala. Cel mai bine ar fi sa gaseasca o modalitate prin care sa rezolve problemele fara conflicte. Trebuie sa ii spuna mamei sale ca inainnt ede toate ei sunt mirii, iar deciziile importante trebuie sa fie luate de amandoi, nu de altcineva. Asta nu inseamna ca nu pot tine cont de sugestiile mamei soacre. Doar ca nu trebuie sa o lase sa le impuna anumite lucruri.

Asadar, se poate sa fiti mireasa perfecta si mirele perfect. Iar acum, la final, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un vidoegraf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment