Mireasa in tenesi. Modele de tenesi pentru mirese

O mireasa a dansat in tenesi la propria nunta titra acum aproape de 10 ani o cunoscută televiziune de știri, din România. Acum știrea pare nu doar banală ci și inutilă, dar la momentul respectiv sunt convinsă că era la rubrica de senzațional. Mă bucur că undeva, cândva o mireasă a dansat în teneși la propria nuntă, mă bucur că mai apoi alte mirese au ales să facut aceeași alegere. Am crescut ascultând povestea Cenușăresei și multe alte povesti cu prințese încălțând conduri fermecați, condurii au luat mai apoi forma unor stiletto moderni, si a încălțărilor tip high-hils. Sigur ați surprins măcar o mireasă care după miezul nopții ascunsă într-un colț își ascundea pe sub rochia de mireasă inesteticii balerini, sperând să treacă neobservați. Ei bine, de la știrea cu mireasa noastră în teneși și până astăzi lucrurile s-au schimbat considerabil. De la mireasa în balerinii,pe care și-i dorea invizibili am trecut la mireasa in tenesi pe care și-i expune cu mândrie într-o întreagă ședință foto.

mireasa in tenesi

mireasa in tenesi

Mireasa in tenesi nu este nici astăzi un subiect comun, dar tot mai multe femei aleg în ziua de astăzi fie să poarte teneși pe întreaga durată a nunții fie să danseze în teneși precum în știrea senzațională cu care mi-am început articolul. De ce să fii și tu o mireasa in tenesi, care sunt cele mai frumoase modele de teneși, poti citi în rândurile de mai jos.

De ce să fii o mireasa in tenesi?

mireasa in tenesi

mireasa in tenesi

-sunt atât de comozi încât nici nu vei simți că porți ceva în picioare, adio picioare umflate si dureroase.

– sunt super cool, vei fi în pas cu ultimele tendințe în modă

-te vei descurca mult mai bine în teneși la dansul mirilor, decât în pantofii cu toc

-sunt perfecți pentru o nuntă în grădină sau pentru o nuntă tematică

– teneșii personalizați sunt extrem de fotogenici, așa că poți face o întreagă  ședință foto în care ei să fie elementul central

– pot fi purtați și la ciorba de potroace sau la orice ieșire în oraș

– nu sunt deloc o alegere costisitoare

Și lista poate continua fiindcă aceste simpatice încălțări par să nu aiba niciun dezavantaj.

Cateva ponturi pentru o viitoare mireasa in tenesi

-Kate Spade New York și Keds au pregătit în noua colecție peste 30 de modele diferite de teniși, așa că orice mireasă care alege confortul își poate găsi perechea perfectă pentru ea. Prețurile nu sunt nici ele de neglijat, fiind cuprinse între 40-120 de dolari.

-Domnișoarele de onoare și cavalerii pot fi asortați deasemenea din cap până în picioare, dar mai ales la încălțăminte.

mireasa in tenesi

mireasa in tenesi

-… de ce nu , toți invitații pot veni în teneși, doamnele mai ales după șocul initial îti vor multumi pentru idee

Asadar, daca te consideri suficient de îndrăzneață, coboară de pe tocuri în ziua nunții și poartă tenesi De ce nu? La urma urmei, mireasa in tenesi este neconvenționala.  Exista o multime de sitr-uri care au in oferta tenesi pentru mirese, cu perle, pictati manual,  cu finisaje metalice și decorațiuni strălucitoare, din dantela sau saten, dar preferatii mei sunt tenesii personalizati. Te las sa admiri o selectie cu cele mai frumoase perechi de tenesi pe care le-ai putea purta in ziua nuntii.

Daca ai ales sa fii mireasa in tenesi, atunci fă din acest lucru un adevărat spectacol. Pe pagina StudioBlitz gasesti trailere de la nunti cu adevarat spectaculoase.

mireasa in tenesi

mireasa in tenesi

mireasa in tenesi

mireasa in tenesi

 

Despre autor

C. Alina

3 Comentarii

Leave a Comment