Mireasa de coșmar și invitații la nuntă care o urăsc

Mireasa de coșmar și invitații la nuntă care o urăsc

Ea e mireasa de coșmar, iar ei sunt invitații la nuntă care o urăsc.

Ce le-a făcut depășește orice limită. Ai fi suportat așa ceva? Iată ce s-a întâmplat. O persoană invitată la nunta unei femei a postat de curând, în stare de șoc, o listă de cereri ale celei care a fost supranumită de către internauți drept Bridezilla, Godzilla mireselor sau mireasa de coșmar!

Utilizatorul Reddit cu numele de utilizator Laika_cat a postat o listă care i-a fost trimisă de către zisa mireasă de coșmar și coordonatorul nunții ei unde era subliniat regulamentul pentru invitații nunții femeii. Trebuie să spunem din capul locului că titlul mesajului trimis pe mail era „Vă rugăm să vă abțineți din a o eclipsa pe mireasă – ah, și nimeni nu intră fără un cadou de 75 de dolari sau mai mult.

Care erau regulile miresei de coșmar Bridezilla pentru invitații la nuntă?

  1. Vă rugăm să ajungeți cu 15-30 de minute mai devreme.
  2. Vă rugăm NU PURTAȚI alb, crem sau ivoire
  3. Vă rugăm să aveți coafuri simple, bob sau păr prins în coadă simplă.
  4. Vă rugăm să nu aveți fața plină de machiaj.
  5. Nu filmați în timpul ceremoniei.
  6. Nu scrieți pe Facebook că ați ajuns la locație până când nu vă instruim noi în acest sens.
  7. Folosiți hashtagul dat de noi când postați toate pozele.
  8. NU VORBIȚI CU MIREASA, DELOC.
  9. Toată lumea va ciocni paharul cu Remy. Nu se negociază.
  10. În ultimul rând, trebuie să veniți cu un cadou în valoare de 75 de dolari, altfel nu veți fi lăsați să intrați.

La final mireasa de coșmar a adăugat: „Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie să vi se clarifice câte ceva, vă rog să mă sunați direct.”

Mireasa de coșmar și invitații la nuntă care o urăsc, mailul trimis tuturor invitaților:

mireasa-de-cosmar-si-invitatii

Mireasa de coșmar și invitații care o urăsc

Nici nu trebuie să mai spunem faptul că toți comentatorii de pe rețeaua socială au fost pur și simplu scârbiți, aceștia au scris despre această mireasă de coșmar: „Aș vrea ca toți invitații să apară la nuntă dezbrăcați și având părul legat în coadă. Asta ar fi frumos.”, pe când altcineva se întreabă: „Stai, deci va fi o parte a ceremoniei la biserică cea cu instruirea invitaților să deschidă Facebook-ul?”

Acesta nu este un caz izolat, uneori miresele se implică atât de mult încât nunta se anulează, acesta a fost și cazul unei mirese din Canada cunoscută doar sub numele de Susan. Ea și mirele ei și-au anulat nunta de 60.000 de dolari întrucât invitații lor nu au reușit să plătească toți taxa individuală de 1.500 de dolari. Mireasa, care se pare că s-a despărțit de potențialul mire, a scris: „Am specificat clar faptul că vreau daruri în bani gheață. Cum am putea avea parte de nunta la care am visat fără fonduri adecvate. Am sacrificat atât de mult și am cerut de la invitați numai 1.500 de dolari. Am vorbit cu niște oameni care ne-au promis și mai mult pentru a ne îndeplini visul.”

Mai târziu vărul canadiencei a precizat că acel mesaj era real, scris chiar de Susan: „Toți credem că e puțin cam dramatică. Eu mai cred și că probabil băuse ceva înainte să scrie acel status pe Facebook. Este foarte vulgar și incredibil de rușinos.”

Acum că am văzut cât de rea poate fi o mireasă de coșmar și invitații la nuntă care o urăsc, te invităm să vezi acum mirese autentice care se bucură nu de bani, ci de momentele prețioase. Intră pe StudioBlitz pentru a urmări câteva clipuri artistice de nuntă, așa cum poți avea și tu. Vizionare plăcută!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Leave a Comment