Mire cu cravată sau papion

La nuntă, mireasa este în centrul atenției, motiv pentru care, ea acordă o mare atenție tuturor detaliilor, de la rochie de mireasă, machiaj, buchet și până la accesorii și pantofi, însă și mirele poate avea dileme, iar principala dilema este dacă vei fi mire cu cravată sau papion.

Mire cu cravată sau papion

Nunta este un eveniment important pentru cei doi miri, iar mirele are la fel de multe emoții ca și mireasa, chiar dacă la el nu sunt atât de multe opțiuni când vine vorba despre aspectul fizic și ținută. Chiar și așa, asta nu înseamnă că este ușor să aleagă costumul, pantofii, butonii și mai ales, să se decidă dacă vrea să fie un mire cu cravată sau papion.

Cine poartă papion și cine poartă cravată

În general, se consideră că bărbații care dețin funcții înalte, care lucrează în domeniul afacerilor și alte funcții care necesită o anumită prestanță, preferă cravata, de unde și ideea că bărbații serioși poartă cravată. Bărbații care sunt mai creativi, vor prefera papionul, fără prea mari dificultăți. Pentru a afla cât mai multe despre acest subiect, vă invit să citiți acest articol,

Să nu uitați că, indiferent că este vorba despre cravată sau papion, sunt multe variante, căci diferă formele, culorile și până și materialul.

Cum faci alegerea pentru nuntă

Dacă urmează să ai nuntă și te întrebi dacă vei fi un mire cu cravată sau papion, cu siguranță te interesează care sunt aspectele care ar putea influența alegerea ta între cravată și papion. Asta dacă mireasa ta nu a ales deja pentru tine, sau dacă aceasta nu are vreo preferință anume.

Bineînțeles, primul lucru de care trebui să ți cont este felul în care te simți tu mai bine, cu cravată sau papion. Cum nu este ușor să te decizi dacă o să fii un mire cu cravată sau papion doar pe baza preferințelor tale de zi cu zi, poți avea în vedere următoarele aspecte.

1. Contează modelul costumului. Dacă alegi un costum clasic, este de preferat să alegi o cravată. Dacă esti un mire tradițional, poți opta pentru o cravată simplă, iar dacă vrei să ieși din tipare, poți alege o cravată care să aibă un model mai îndrăzneț, care să ți se potrivească. Apoi, dacă vei purta frac sau smoking, un papion vine de minune.

mire cu cravată sau papion StudioBlitz.ro

mire cu cravată sau papion StudioBlitz.ro

2.Tematica și locația nunții pot influența și ele atunci când încerci să te hotărăști dacă vei fi un mire cu cravată sau cu papion. În funcție de aceste două lucruri, te poți hotărî mai ușor ce să porți la nunta ta.

3.Înălțimea ta este un alt aspect de luat în seamă. Trebuie să ți cont de faptul că, dacă ești foarte înalt sau cu mult mai înalt decât mireasa, este de preferat să fii un mire cu papion pentru că o cravată poate da impresia că ești chiar și mai înalt.

mire cu papion

studioblitz.ro

Dacă tot ești indecis, le poți purta pe ambele. Pe rând, bineînțeles. Poți intra și pe www.doyou.ro, unde vei găsi un articol despre acest subiect. Citind mai mult despre acest lucru, te poate ajuta să te hotărăști dacă vrei să fii un mire cu cravată sau papion.

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment