Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

In zilele noastre, proaspat casatoritii isi pun in evidenta personalitatea, fiecare detaliu al nuntii este bine pregatit, iar decorarea masinii de nunta este o parte importanta si nu se poate ignora. Masina mirilor este folosita pentru a purta dragostea romantica a celor doi pe drumul unei vieti noi, fericite, astfel incat decorarea masinii de nunta este foarte importanta. Scopul masinii de nunta este de a purta mireasa,

teilor.ro

Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

scopul masinii de nunta este de a primi mireasa

asadar trebuie decorate frumos pentru a fi plina de personalitate si unica, incarcata cu cele mai frumoase flori care sa prezinte intr-un mod modern sentimente romantice.

Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

decorarea masinii de nunta

Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

 1. Capota
  Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

  decorarea capotei auto

Capota este partea esentiala a intregului décor, iar decorul de pe ea va afecta impresia de ansamblu. Deci, cele mai importante flori ar trebui asezate in fata, pe capota. Poti utiliza atat aranjamente de flori in stil occidental, cu un model regulat de frunze si flor ice va da un aspect festiv. Sunt insa si persoane care prefera un model neregulat din flori si frunze mai putine. Poti folosi unul sau dou modele in forma de v sau de inima. Pentru stilul occidental aranjamentul floral se situeaza pe mijlocul capotei, iar pentru stilul estic cu model neregulat aranjamentul floral poate fi amplasat atat in fatamasinii, cat sip e lateralele acesteia si la portbagaj.

 1. Acoperisul auto
  Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

  acoperis auto decorat

Decorarea acoperisului masinii cu flori este rar folosita datorita designului masinii. Cu toate acestea, decorarea acoperisului auto cu un design nou si innovator incepe sa devina o noua atractie pentru tinerii casatoriti. Cea mai folosita decoratiune pentru acoperisuri auto este o ghirlanda lasata sa cada in forma de cascada in jos. Locul pentru plasarea decoratiei trebuie sa fie in partea de sus a scaunului pasagerului sau in zona centrala. Decorarea pe partea superioara a scaunului soferului este interzisa.

teilor.ro

 1. Portierele
  Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

  usa de masina decorata

Un décor frumos amplasat pe portierele auto nu este niciodata trecut cu vederea. Usa masinii este de regula decorate cu unul sau doi trandafiri. Amplasarea pe marginile usii de flori si frunze putine este cea mai potrivita in acest caz. In nici un caz nu trebuie folosite o variatie mare de sortimente de flori in decorarea portierei masinii.

 1. Portbagajul
  Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

  portbagaj decorat Sursa: rightcircleevents

Decorul de la portbagaj va creea impresia de ansamblu. Portbagajul este relative mult mai usor de decorat decat capota, nu afecteaza vizibilitatea soferului si nici viteza la condus si este un spatiu mare pentru a-ti exprima creativitatea. Cu toate acestea, portbagajul este omis deseori de catre oameni ca element pentru décor. Pentru a decora portbagajul foloseste aceleasi flori pe care le-ai folosit pentru decorarea capotei, sau inimi, una sau doua, in functie de cerintele nuntii tale si de ce iti place tie. Decoratia trebuie sa fie pusa la mijlocul portbagajului sau in jurul acestuia, in nici un caz ins ape geamul din spate.

 1. Marginile caroseriei
  Metode si pasi pentru decorarea masinii de nunta

  oglinda laterala auto decorata

Liliac, garoafe, trandafiri, amestecate cu fire de iarba se pot fixa cu ajutorul unei benzi pe lateralele caroseriei. Fiecare set de flori trebuie sa fie la o distanta intre 15 si 30 cm, iar distanta trebuie data de dimensiunile florilor sau a aranjamentului floral. Alege culori stralucitoare si ai grija sa nu se vada modalitatile prin care fixezi florile pe masina. Pentru a proiecta o nunta unica, trebuie sa fii foarte atenta la tot.

Sfaturile de mai sus sunt etapele si modurile specifice cu privire la decorarea romantica a unui masini de nunta.

teilor.ro

Inspiratie pentru decorarea masinii pentru nunta gasesti si pe

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment