Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana, dezvăluit!

1981 a fost un an destul de important pentru familia regală britanică din simplul motiv că în acel an s-a petrecut căsătoria dintre Prințesa Diana și Charles, prințul de Wales. Anul trecut mulți oameni din presă dar și cei care i-au fost apropiați „Prințesei Inimilor” au acceptat să dezvăluie detalii despre viața ei personală înainte de moartea sa prematură din 1997. Dar acum un nou secret a fost dezvăluit, de data aceasta de către designerul nunții Dianei. Secretul este cu adevărat înduioșător și se referă la pantofii săi de nuntă.

Care era minunatul mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana? Deși în timpul nunții pantofii prințesei au fost ascunși de rochia sa care a fost supranumită rochia secolului, pantofi erau și ei importanți, mai ales pentru cei doi miri.

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Pantofii de nuntă au fost creați de către Clive Shilton, iar acesta a declarat presei următoarele: „Marea ei îngrijorare era să nu pară mai înaltă decât Prințul Charles, era foarte înaltă, așa că a fost nevoie să poarte pantofi fără toc. Era foarte timidă, dulce și avea ochi surâzători.”

Pantofii de nuntă ai Prințesei sunt cu adevărat speciali datorită faptului că sunt acoperiți de aproximativ 543 de paiete și 100 de perle adevărate. Sub călcâi se află literele C și D cu o inimă între ele, inițialele celor doi miri regali.

Clive Shilton a continuat: „Nu a văzut absolut nimeni pantoful, dar a fost foarte important pentru noi să arate fantastic.”, deși a rămas foarte secretos când a venit vorba să dezvăluie mărimea Prințesei la pantofi, cert este că această pereche a fost creată în aproximativ 6 luni!

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Pantofii de nuntă ai prințesei Diana (de fapt una dintre perechile de rezervă) au fost vânduți de către designer în 2011 pentru frumoasa sumă de 50.000 de dolari.

Încă un lucru interesant de la designerii rochiei de nuntă ai Dianei a fost acela că au avut nevoie de 15 probe pentru ca Prințesa să poată încăpea în rochie, asta fiindcă Diana slăbea în continuu. De fiecare dată când venea la probă era și mai slabă, iar designerii spun că practic au trebuit să o coasă în rochie! Toți cei din jur au dat vina pe stresul incredibil al adaptării la viața regală și obligațiile ei.

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Mesajul secret din pantofii de nuntă ai Prințesei Diana

Încă un amănunt a mai fost dezvăluit despre rochia de mireasă a Dianei: înainte de nuntă prințesa vărsase parfum pe ea, astfel că rochia rămăsese cu o pată, totul s-a petrecut chiar înainte de mersul la altar. Care a fost rezultatul? Deși nu a fost chiar o tragedie, Diana pare că își ridică rochia pentru a nu o călca în timp ce merge, de fapt îți ascunde pata lăsată de parfum cu mâna. Există chiar și fotografii de la ceremonia religioasă au suprins-o făcând asta.

Fiecare mireasă merită să fie și să se simtă ca o prințesă în ziua nunții. Te invităm să intri pe StudioBlitz pentru a urmări câteva clipuri artistice de nuntă, așa cum poți avea și tu. Vizionare plăcută!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment