Mesajul bărbatului după ce fosta a anunțat că se mărită

Numele lui este Blake Higginbotham, este tatăl a trei copii, deține o afacere mică și a divorțat în urmă cu trei ani. Dar abia atunci când a aflat, în septembrie 2018, faptul că soția a acceptat cererea de căsătorie a altcuiva, bărbatul din Texas a ales să își exprime trăirile pe Facebook. Atât de bine primită a devenit postarea lui încât a devenit știre. Blake a menționat că prin demersul lui speră să încurajeze ale cupluri divorțate care au și copii să privească lucrurile ca el.

Cei doi nu s-au separat amical, Blake și soțua lui s-au căsătorit de tineri, au făcut copii la fel de tineri iar divorțul a fost unul foarte amar. Dar el pune acum copiii pe primul plan și este încântat să observe că fosta lui soție a cunoscut un bărbat minunat care îi iubește pe cei trei copii. Iată mesajul superb al lui Blake, un adevărat tată care a emoționat mii de oameni prin cuvintele lui speciale din care toți am avea multe de învățat:

Mesajul bărbatului după ce fosta a anunțat că se mărită

„Ea este fosta mea soţie. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care i-a adus pe cei trei copii ai mei pe lumea asta. Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoşi şi am avut un divorţ amar. Trei ani mai târziu, relaţia este extrem de diferită. Noi acţionăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un tip minunat. Se comportă minunat cu copiii mei, iar ei îl iubesc. Ca tată, nu pot să îmi doresc ceva mai mult de atât. Sincer, vă doresc tot ce e mai bun. Sunt mulţumit pentru multe lucruri, inclusiv relaţia pe care o avem. Omule divorțat, oricine ai fi, te încurajez din tot sufletul să încerci şi să priveşti lucrurile din această perspectivă diferită. Doar pentru că nu mai sunteţi soţ şi soţie, nu înseamnă că nu puteţi fi mamă şi tată“, scrie bărbatul în postarea la care a ataşat şi două fotografii cu fosta lui soţie şi actualul partener, în care se sărută, iar femeia arată inelul, alături de mesajul: „Am spus «DA»“.

După ce fosta lui soție i-a văzut postarea, i-a răspuns cu aceeași monedă, postându-și și ea gândurile pe Facebook despre familia lor minunată:

„Facem o echipă grozavă! Și suntem atât de binecuvântați! A fost greu, dar nici nu puteam să visez o relație mai bună ca cea de acum cu tatăl copiilor mei. Este ceea ce am sperat mereu că vom avea, de dragul copiilor noștri. Îți mulțumesc, Blake.” Încă de când a fost postat mesajul lui Blake, a fost distribuit de peste 124.000 de ori.

Un mesaj puternic despre relații de de cuplu care se mai și sfârșesc, dar în loc ca acestea să devină un capăt de lume, se pot transforma în unele mult mai sănătoase pentru copii, o astfel de relație sănătoasă este tot ce își poate dori un părinte adevărat.

Vizualizează alte relații spectaculoase pe pagina StudioBlitz, plină de surprizele specifice nunților. Și nu uita să distribui articolul dacă susții și tu mesajul lui Blake.

Despre autor

C.S.

Leave a Comment