Mesaj pentru viitoarea mireasa

Am decis sa scriu un mesaj pentru viitoarea mireasa, pentru a face cunostinta, cumva, prin intermediul cuvintelor si al internetului. Uneori, oamenii pot fi adusi aproape unul de celalalt si prin cuvinte, si in mediul virtual, chiar daca fizic sunt la zeci sau poate sute de kilometri distanta. Este frumoas sa cunosti oamenii si astfel, este interesant sa cunosti oameni noi, indiferent de modul in care se intampla asta.

teilor.ro

Mesaj pentru viitoarea mireasa

7 Themes

Scurt mesaj pentru viitoarea mireasa

Nu ma cunosti. Pentru tine sunt numele care apare la sfarsitul articolului, sunt persoana din spatele acelor cuvinte pe care le citesti si care sper ca iti vin in ajutor. Poate am trecut pe strada una pe langa cealalta, ori urmeaza sa se intample, candva, asta. Cred ca nu vom sti niciodata. Ceea ce stiu sigur este ca imi doresc sa te ajut, cumva, sa iti organizezi nunta la care visezi. Vin cu sfaturi si idei si ti le ofer in speranta ca poate, cumva, iti usurez sarcina. Imi imaginez ca nu este usor sa organzezi nunta, ai milioane de emotii si perfectiunea treabuie sa fie la ea acasa. Imi place sa cred ca te pot ajuta facand unul dintre lucrurile pe care le iubesc cel mai mult: scriind. Imi place sa cred ca ajung prin cuvinte aproape de tine, ca sunt, oarecum, un prieten care sta in umbra, in fata unui laptop si iti intinde o mana de ajutor. Parca devin, oarecum, o mica parte din acest proces complex al organizarii nuntii tale.

Mesaj pentru viitoarea mireasa

Stuff Point

Nu stiu cum arati, dar stiu ca esti frumoasa pentru ca iubesti si pentru ca esti iubita. Ce femeie care trece printr-o astfel de experienta nu este frumoasa? Nu trebuie sa-ti vad chipul, pentru a sti cum zambesti ori de cate ori te gandesti la el si la viata pe care o veti avea impreuna, nu trebuie sa-ti fi vazut ochii pentru a sti ca au acea stralucire pe care cuvintele nu o pot descrie, atunci cand il privesti, nu trebuie sa fi fost aproape de tine pentru a-ti fi auzit bataile inimii in momentul in care te-a cerut de sotie.

Nu stiu cine este el, cum se numeste sau cum arata, dar stiu ca pentru tine el este acela care te va face fericita pentru tot restul vietii. Ma intreb uneori cum v-ati cunoscut sau cum te-a cerut in casatorie, cum va arata ziua nuntii voastre si viitorul vostru impreuna. Totul face parte dintr-o poveste speciala, pe care o scrieti acum si o veti scrie impreuna, in fiecare zi.

teilor.ro

Sunteti norocosi ca v-ati gasit unul pe celalt, ca aveti sansa sa iubiti si sa fiti iubiti la randul vostru. Nimic nu se compara cu momentele in care mana ta sta in mana lui, cu diminetile in care te trezesti si vezi ca e acolo, langa tine, cu imbrastisarea lui, cu privirea in care citesti acel „Te iubesc!” pe care uneori poate uita sa ti-l spuna, dar ti-l spune din priviri, din gesturi, stii asta.

Mesaj pentru viitoarea mireasa

Butterfly Photography

Nu pot decat sa va doresc sa aveti o viata frumoasa impreuna, sa va bucurati de fiecare clipa impreuna, asa cum stiti mai bine, sa invatati mereu lucruri noi unul de la celalalt si unul despre celalalt, sa radeti, sa va strangeti in brate cand, uneori, nu totul este ok, si sa fiti intotdeauna acolo unul pentru celalalt.

Mesaj pentru viitoarea mireasa

HD Wallpapers Rocks

Un scurt mesaj pentru viitoarea mireasa, pe care, poate, nu o voi cunoaste niciodata altfel decat in mediul virtual, printre randurile pe care sper sa le citeasca cu interes si in care sa gaseasca sursa de inspiratie pe care o cauta sau un mic ajutor. Si cred ca nunta ta va fi la fel de speciala precum cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment