Mesaj pentru viitoarea mireasa

Daca urmeaza sa te casatoresti, felicitari, inainte de toate. Cu siguranta treci printr-o perioada frumoasa, dar in acelasi timp sunt multe de facut. Las mai jos un mesaj pentru viitoarea mireasa.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Un mesaj pentru viitoarea mireasa

Draga viitoare mireasa,

Felicitari, inainte de orice. Treci printr-o frumoasa etapa din viata unei femei, dar imi imaginez ca nu este mereu usor. Sunt multe de facut, lucruri mari si mici, multe detalii, multa atentie, lucruri care nu ies conform planului si trebuie sa o iei de la capat, poate mici conflicte cu unele persoane, chiar apropiate.

Stiu, nu are cum sa fie totul lapte si miere. Ti-as spune sa te bucuri de fiecare moment al acestei etape, dar adevarul este ca nu fiecare moment poate sa iti aduca bucurie, deci nu pun presiunea aceasta pe tine. Cred ca este in regula sa fie unele aspecte ale organizarii nuntii care nu iti plac, de care abia vrei sa scapi, asa cum sunt altele care iti umplu inima de bucurie, de recunostinta si de iubire. Spre exemplu, sa mergi sa cumperi rochia de mireasa impreuna cu mama ta, cu sora ta, cu cea mai buna prietena, ar putea fi unul dintre acele detalii din timpul organizarii nuntii care sa te bucure. Petreci timp impreuna cu oamenii dragi si alegi rochia in care vei pasi spre altar si vei spune un DA mare si rotund, emotionata. Poate e rochia la care visai din copilarie sau, cine stie, descoperi una la care nici nu te-ai fi gandit si cand te privesti in oglinda ai senzatia pentru cateva clipe ca totul pare ireal.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Mesaj pentru viitoarea mireasa

Mesaj pentru viitoarea mireasa

Voiam sa iti spun un lucru pe care il stii deja, cu siguranta, dar tin sa ti-l reamintesc: nu poti multumi pe toata lumea. Oricat ai incerca, oricat ti-ai dori, deci fii realista, te rog. E nunta ta, e despre voi. Sigur, asta nu inseamna ca nu trebuie sa va ganditi deloc la invitati, dar incearca sa ai asteptari realiste, sa tii minte ca nu trebuie sa aduci luna de pe cer la nunta, in speranta ca astfel toti invitatii vor avea numai cuvinte de lauda legate de nunta ta, a voastra. Sunt oameni greu de multumit, altii carora le place sa comenteze, altii pe care nimic nu pare sa ii multumeasca. Dar nu uita ca reactiile acestea nu tocmai placute sunt despre ei, nu despre voi, nu despre nunta voastra.

Cand nu mai poti, ia o pauza. O meriti. Relaxeaza-te. Respira. Bucura-te, caci in curand vei deveni sotia barbatului pe care il iubesti.

Mesaj pentru viitoarea mireasa

Organizeaza nunta pe care amandoi o doriti, dar daca nu se poate ca totul sa iasa la marele fix, poate nu e chiar o mare tragedie sa schimbati un pic planul, unele detalii, sa mergeti pe un drum la care nu v-ati fi gandit. Nunta este un eveniment unic in viata unui om, dar merita, oare, sa va stresati, sa nu dormiti noaptea, sa va transformtati in niste oameni plini de nervi si frustrati pentru niste lucruri care la finalul zilei poate nici nu conteaza chiar atat de mult? Pana la urma, cel mai mult conteaza ca va casatoriti, iar restul sunt detalii. Importante, desigur, dar detalii.

Sa aveti o nunta de poveste!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acesta este un mesaj pentru viitoarea mireasa. Poate ii este cuiva de folos.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment