Mesaj pentru mama viitoarei mirese

Las mai jos un mesaj pentru mama viitoarei mirese, pentru care nunta fiicei este un eveniment important si emotionant, asa cum este si firesc sa se intample.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Un mesaj pentru mama viitoarei mirese

Draga mama a viitoarei mirese,

Cred ca emotiile te coplesesc. Sa iti vezi fiica in pragul nuntii este o binecuvantare, desigur. Sa iei parte la acest eveniment este, de esemenea, o binecuvantare. Este un privilegiu pe care, din pacate, nu toate mamele il au.

Nunta ei este despre ea, deci incearca sa nu intervii mai mult decat este cazul, sa ii oferi sfaturi atunci cand este nevoie, dar sa nu insisti daca ea isi doreste altceva. Este ziua ei magica. Este si a ta, desigur, dar in primul rand a ei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Mesaj pentru mama viitoarei mirese

Mesaj pentru mama viitoarei mirese

Sa faci multe poze. Atunci cand poti. Poze din timpul organizarii nuntii, poze din ziua in care alegeti rochia de mireasa, poze cu rochia aceea hidoasa pe care a incercat-o just for fun. Vor fi amintiri frumoase, care va vor face sa radeti peste ani, dar va vor umple si de emotie, de dor.

Sa iti dai voie sa simti tot ceea ce simte orice mama cand i se casatoreste fiica. Da, este greu cu machiajul, rimelul se poate scurge, dar nu in fiecare zi ti se casatoreste fiica, deci ai voie sa si plangi in ziua cea mare. Machiajul se retuseaza, nu iti face prea multe griji din cauza lui.

Sa nu crezi ca iti pierzi fiica, sa stii ca ai mai castigat un copil, un fiu, ca familia ta s-a mai marit si ca urmeaza sa se mai mareasca in timp, daca cei doi isi vor dori sa devina si parinti.

Sa o tii de mana la fiecare pas, asa cum o tineai atunci cand era mica si inca nu putea merge singura, sau cand ieseati la plimbare, amandoua, iar ea abia iti ajungea pana la buric. Dar sa ii si dai drumul, sa o lasi sa isi ia zborul, sa fie pe cont propriu atunci cand vezi, cand simti, cand stii ca este cazul. La un moment dat, fiecare pui isi paraseste cuibul. Acesta este cursul firesc al vietii, chiar daca nu e prea placut, chiar daca ti-e dor si pare ca si doare. Gandeste-te ca ti-ai facut treaba, dar treaba ta inca nu s-a terminat si fiecare copil are nevoie de mama lui indiferent de varsta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Mesaj pentru mama viitoarei mirese

Mesaj pentru mama viitoarei mirese

Sa ii spui cat de mult o iubesti, cat de mandra esti de ea, cum esti sigura ca va fi o sotie si o mama buna. Las-o sa stie toate lucrurile acestea frumoase, care ii vor bucura si ii vor incalzi sufletul. Cu totii avem nevoie sa le auzim, chiar daca le stim si le simtim.

Bucura-te mult, de tot ceea ce traieste fiica ta, dar si de ceea ce traiesti alturi de ea in perioada in care se organizeaza nunta, dar si in ziua cea mare. Danseaza, distreaza-te, socializeaza, fa ceea ce simti.

Acesta este un mesaj pentru mama viitoarei mirese. Poate ii este de ajutor cuiva. 🙂

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment