Mergi cu bebelusul la evenimente?

Ai primit invitatie la nunta si nu stii daca este sau nu este cazul sa iti iei bebelusul la evenimente? Sigur ca fiecare parinte procedeaza asa cum considdera ca este mai bine pentru copilul sau, dar si pentru el. Mai jos voi discuta despre acest subiect din punctul meu de vedere, dupa ce am participat la anumite evenimente si am observat unele lucruri.

teilor.ro

Mergi cu bebelusul la evenimente?

Daca nu ai cu cine sa lasi bebelusul acasa, dar trebuie sa mergi si la evenimentul respectiv, atunci nu prea ai de ales, nu? Ai grija, insa, sa fie transportat in siguranta, in scoica sau in scaunul auto, in functie de varsta pe care o are. Nu uita sa iei haine de schimb, scutece, carutul pentru ca va fi cam greu sa il tii in permanenta in brate. Nu uita nici mancarea. Poate vor fi de ajutor si cateva jucarii. Tine cont de volumul muzicii de la eveniment, de programul lui de somn, de masa etc. si fa astfel incat sa nu ii fie greu micutului. Daca este nevoie, mergeti mai devreme acasa. Mirii va vor intelege cu siguranta. Nu se vor astepta sa stati pana la finalul evenimentului cu bebelusul langa voi. Va fi obositor pentru voi, pentru cel mic cu atat mai mult.

Pe de alta parte, daca aveti cu cine sa lasati bebelusul acasa, atunci poate ar fi mai bine sa mergeti singuri. Desigur, trebuie lasat in grija unei persoane in care aveti incredere deplina, de preferat sa il stie dinainte pe micut, sa fi petrecut ceva timp cu el ca sa nu fie probleme pentru cel mic, sa nu inceapa sa planga in secunda in care iesiti din casa. Nu uitati sa ii explicati persoanei respective tot ceea ce trebuie sa stie despre bebelus, program de somn, de masa, hainele pe care le poate purta si multe altele.

cu bebelusul la evenimente

cu bebelusul la evenimente

De asemenea, este bine sa puteti fi contactati oricand in timpul evenimentului pentru orice intrebare si pentru eventualitatea in care este nevoi de voi acasa. Paote copilul chiar nu poate sta fara parintii sai, refuza sa manance etc. Asadar, tineti-va telefoanele aproape si nu consumati alcool.

teilor.ro

Indifernet daca mergeti la evenimente cu bebelusul sau il lasati acasa in grija unei persoane de incredere, nu uitati sa va distrati. Da, trebuie sa aveti grija de cel mic sau daca nu este langa voi probabil gandul vostru este la bebe, insa daca tot ati ajuns la evenimentul respectiv, distrati-va. Aveti nevoie cu siguranta de asta.

cu bebelusul la evenimente

cu bebelusul la evenimente

Ideal este sa va ganditi bine inainte de a lua o decizie sau alta, sa cantariti bine fiecare optiune si, dupa ce ati pus in balanta plusuri si minusuri sa luati decizia finala. Este bine ca inainte de toate sa discutati si cu mirii si sa ii intrebati daca la evenimentul lor prezenta copiilor este permisa sau ar fi mai bine sa nu se vina cu copii.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist.

Sursa foto: Pexels

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment