Meniu vegetarian la nunta

Am spus si in alte articole ca mirii isi pot organiza nunta dupa bunul plac, tinand cont de ceea ce ii reprezinta. Asa ca daca sunteti vegetarieni (sau unul dintre voi este vegetarian), atunci nunta voastra poate reflecta aceasta optiune a unui dintre voi sa a amandurora. Meniu vegetarian la nunta? De ce nu? Iata ce trenbuie sa stii daca preferri un astfel de meniu la propria nunta.

Meniu vegetarian la nunta

1. Alege alimente de sezon. Pe langa faptul ca se gasesc oriunde si oricand, sunt si sanatoase. Fructele si legumele de sezon pot fi incluse in pregatirea unor feluri de mancare deosbeite, care cu siguranta ii vor incanta pe invitati. Chiar daca la nunta voastra nu se va servi carne, asta nu inseamna ca papilele gustative ale invitatilor nu vor fi bucurate de felurile de mancare de la nunta voastra. Atata vreme cat fructele si legumele sunt gatite intr-un fel aparte, atunci cu siguranta totul va iesi bine.

Meniu vegetarian la nunta

The Ritz-Carlton

2. Ce fel de meniu v-ar placea? Poate va plac anumite mancaruri specifice anumitor tari. Doar pentru ca nu consumati carne, asta nu inseamna ca nu aveti alte optiuni. Spre exemplu, daca bucataria italiana va incanta, atunci cu siguranta pastele carbonara sau pizza ar putea reprezenta bune alegeri. De ce sa nu fiti diferiti, de ce sa nu incercati sa alegeti un meniu diferit de cele pe care le aleg de regula cuplurile la nunta? Veti vedea ca invitatii vor fi surprinsi in mod placut. Sau poate chiar lasagna… De ce nu?

3. Vor fi copii la nunta? Daca raspunsul este afirmativ, atunci cu siguranta trebuie sa pregatiti feluri de mancare diferite pentru ei. Asta pentru ca cei mici poate nu vor fi incantati de ideea de a manca legume (stim cum este povestea cu cei mici). Insa, un meniu special pentru ei, cu feluri de mancare aranjate intr-un fel aparte pe farfurie ar putea sa ii incante pe micutii invitati.

4. Salatele nu vor fi refuzate! Mai ales daca sunt in culori variate! Un curcubeu in farfurie poate fi ceea ce trebuie! Ati putea sa le puneti la dispozitie invitatilor un bufet cu diferite salate, astfel incat ei sa le combine dupa bunul lor plac. Cateva idei in acest sens ar putea fi reprezentate de salata de porumb, salata de mere, salata cu andive sau salata in stil italian. Sunt atat de multe tipuri de salate, incat invitatii nu vor putea sa le reziste.

Meniu vegetarian la nunta

T Venue

5. Gandeste-te si la cei care consuma regulat carne. Poate sunt unele persoane care au senzatia ca daca nu consuma preparate din carne, nu se pot satura. Pentru a evita astfel de situatii, incearca sa incluzi in meniu anumite alimente care dau senzatia de satietate. Spre exemplu, ai putea sa incluzi in meniu alimente precum ciupercile, soia, porumbul sau fasolea verde. Vei vedea ca la final invitatii vor avea numai cuvinte de lauda la adresa meniului vegetarian.

Asadar, se poate sa ai un meniu vegetarian la nunta, atata vreme cat esti atenta la anumite delatii. Su acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa te casatoresti si inca nu ai gasit un videograf pentru nunta, iar clipurile de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi pentru detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment