Meniu personalizat pentru nunta, in functie de darul primit de miri

Am citit recent un articol legat de un meniu personalizat pentru nunta, in functie de darul primit de miri. Se pare ca stirea a devenit virala la scurt timp dupa ce a aparut pe internet. O sa va prezint povestea pe scurt in randurile care urmeaza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Meniu personalizat pentru nunta, in functie de darul primit de miri. Povestea incredibila, dar adevarata

Se pare ca un cuplu a decis sa faca o farsa invitatilor la nunta. Cei doi au trimis invitatia si, in plus, i-au rugat pe cei ce vor fi prezenti la eveniment sa le comunice valoarea darului pentru ei. Astfel, in functie de cat de multi bani vor cheltui invitatii pentru nunta, vor primi un meniu sau altul. Si, evident, cu cat darul de nunta era mai generos, cu atat si meniul era mai delicios.

Meniu personalizat pentru nunta

Meniu personalizat pentru nunta

Povestea aceasta a fost repede postata pe internet, asa cum de altfel suntem obisnuiti sa se intample cu lucrurile mai.. altfel. La scurt timp a devenit virala. Si bineinteles ca si reactiile oamenilor nu au intaziat sa apara.

Dupa ce au vazut cum au reactionat invitatii si cei ce au aflat povestea meniului personalizat, mirii au spus ca de fapt totul a fost o gluma. Ba chiar s-au suparat fiindca nimeni nu a gustat-o.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Gluma sau nu, este un subiect bun pentru o discutie scurta. Sigur ca sunt miri care fac nunta pentru a celebra iubirea alaturi de oamenii dragi. Mai sunt si cuplurile care fac nunta pentru ca acesta poate fi un prilej bun de a mai strange ceva bani. Da, da, asa este, se poate intampla si asta. Nu trebuie sa ne ascundem dupa deget si sa sustinem altceva. Si, desigur, pot fi si cupluri care imbina utilul cu placutul si sunt undeva intre cele doua categorii.

Meniu personalizat pentru nunta

Meniu personalizat pentru nunta

Ce vreau eu sa subliniez este ca darul de nunta nu trebuie sa fie un criteriu dupa care sa alegeti cum sa va purtati cu invitatii. Toti trebuie sa fie egali, chiar daca ofera mai mult sau mai putin ca dar de nunta. Sa nu uitam ca nu oricine isi permite sa ofere sume mari. Poate oamenii aceia isi doresc, dar daca situatia materiala nu le permite, nu inseamna ca trebuie sa ii tratati cu o oarecare indiferenta. Ce ar trebui sa conteze este gestul lor, prezenta. Fiindca fac un efort financiar si cei care din putinul lor va ofera si voua un mic dar de nunta, si cei care au o situatie materiala mai buna si isi permit sa va ofere mai multi bani sau un cadou costisitor.

Asadar, viitorii miri trebuie sa tina cont de gestul oamenilor, nu de valoarea cadoului. Sunt lucruri mai importante decat darul de nunta. Prezenta oamenilor dragi valoreaza mai mult decat orice cadou. Sa stiti ca au fost acolo, cu voi, cand ati devenit sot si sotie, este ceva minunat.

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolele de aici si de aici unde gasesti informatii despre greselile pe care mirii le pot face inainte de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment