Meniu pentru o nuntă atipică

Nu toată lumea îşi doreşte o nuntă extraordinar de elegantă şi de pompoasă. Am participat chiar eu la unele nunţi foarte relaxate, unde după miezul nopţii mireasa şi-a schimbat inconfortabilii pantofi cu toc cu o pereche de tenişi şi jumătate dintre oaspeţi au renunţat la rochiile elegante în favoarea unei perechi de jeanşi. Dacă te interesează o astfel de nuntă, trebuie să te gândeşti, mai mult decât oricând, că fericirea trece prin stomac, aşa că invitaţii tăi relaxaţi trebuie să mănânce bine ca să se simtă bine. Iată câteva idei de meniu pentru o nuntă atipică.

Meniu pentru o nuntă atipică

Meniu pentru o nuntă atipică

barbecue

1. BBQ. Cui nu-i place un barbecue bun? Sau, mai pe româneşte, un grătar ca la tata acasă? Poţi să ai în meniu carne de pui la grătar, costiţe de porc, macaroane cu brânză şi salată de varză, ca la un grătar cu prietenii în curtea din spate. Doar asigură-te că ai destule şerveţele la îndemână (de preferat umede). Aceasta nu este o cină pentru simandicoşi.

Meniu pentru o nuntă atipică

sandwich-uri

2. Sandwich-uri. Cu pui, cu vită, cu somon sau vegetarian – aceste sandwich-uri mici plac tuturor, ţin de foame şi sunt uşor de mâncat fără să se facă prea mult deranj. Nu uita totuşi de cele fără carne pentru vegetarieni şi vegani!

Meniu pentru o nuntă atipică

pizza

3. Pizza. Ei bine, da. Iată că pizza şi-a făcut apariţia şi pe o listă cu meniuri de nuntă. Prea multe cuvinte sunt de prisos când vine vorba de pizza, căci e greu de crezut că vreun invitat va refuza să guste. Pentru siguranţă, puteţi tăia feliile în bucăţele mai mici, ca să nu-şi murdărească nimeni rochiile fancy.

Meniu pentru o nuntă atipică

cartofi prăjiţi

4. Cartofi prăjiţi. Ce poţi să nu iubeşti la cartofii prăjiţi? Fie că îi preferi pai sau ondulaţi, îi poţi servi în conuri de carton. Şi, de asemenea, asigură-te că ai sare, piper, diferite mirodenii şi chiar sosuri variate pentru oaspeţii tăi.

Meniu pentru o nuntă atipică

open bar cu fructe de mare

5. Open bar cu fructe de mare. Acest tip de meniu devine din ce în ce mai popular, mai ales în cazul nunţilor care au loc vara. Poţi avea un barman care să se ocupe de acest bufet sau îl poţi lăsa la mâna invitaţilor – depinde de tine.

Iată aici câteva idei pentru un meniu de nuntă vegetarian.

De asemenea, iată de ce ar trebui să deguști meniul de nuntă înainte de ceremonie.

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment