Melodiile anului 2016 pentru nunta

Muzica este esentiala la nunta si de aceea am pregatit pentru voi o lista cu cateva piese care cu siguranta vor fi pe placul vostru. Desi anul se termina si in zilele urmatoare sigur nu veti avea nunta, acest lucru nu inseamna ca nu puteti profita de ocazie si anul urmator. Asa ca, daca va atrage una dintre melodiile anului 2016 pentru nunta, atunci nu ezitati sa o luati in calcul in momentul in care va faceti propria lista cu piese pentru ziua cea mare, indiferent daca vorbim despre dansul mirilor sau despre dansuri care ii includ si pe ceilalti invitati.

Lista cu cateva dintre melodiile anului 2016 pentru nunta

Russell Dickerson – Yours

Este o piesa dulce, care ajunge imadiat la inimile celor care o asculta. Este potrivita chiar si pentru dansul mirlior. Iar versurile „I came to life when I first kissed you/ The best me has his arms around you/You make me better than I was before/Thank God I’m yours” va vor incalzi cu siguranta inimile.

Adele – Remedy

Vocea inconfundabila a lui Adele va fi una dintre cele mai bune alegeri pentru ziua nuntii voastre. Versurile sigur vor fi pe placul vostru, la fel si coloana sonara, asa ca nu ezitati sa includeti melodia in lista cu preferintele muzicale pentru ziua cea mare. Printre cele mai frumoase versuri se numara si „Come whatever, I’ll be the shelter that won’t let the rain come through/Your love, it is my truth/And I will always love you”. Cu siguranta va veti iubi mereu, asa ca meldia aceasta poate exprima cel mai bine promisiunea unei iubiri eterne.

Melodiile anului 2016 pentru nunta

Popsugar

Jess Glynne – Hold My Hand

Este o piesa care creeaza dependenta si, cu siguranta, va fi o alegere potrivita pentru ziua in care veti spune „DA”. Asa ca, nu aveti cum sa stati prea mult timp pe ganduri inainte de a include melodia printre preferatele voastre. Si, versuri precum „Darling, hold my hand/Oh, won’t you hold my hand?/’Cause I don’t wanna walk on my own anymore, won’t you understand?/’Cause I don’t wanna walk alone” va vor ajunge la suflet.

DNCE – Cake by the Ocean

Este o melodie care te prinde imediat, asa ca nu avem cum sa nu o punem si in lista noastra cu melodiile anului 2016 pentru nunta. Cu siguranta ringul de dans va fi plin, asa ca incercati sa-i dati o sansa. Cateva versuri care vor fi pe placul vostru sunt: „Talk to me, baby/I’m going blind for this sweet, sweet craving…/I keep on hoping we’ll eat cake by the ocean”.

Melodiile anului 2016 pentru nunta

ARCHETYPE PHOTOGRAPHY

Thomas Rhett – Die a Happy Man

O alta piesa cu un mesaj puternic, versuri care transmit exact ceea ce simtiti cu siguranta unul pentru celalalt. Atata vreme cat va aveti unul pe celalalt, veti fi pentru totdeauna fericiti. Versurile care sigur va vor atinge o coarda sensibila ar putea fi: „If I never get to see the Northern lights/Or if I never get to see the Eiffel Tower at night/Oh, if all I got is your hand in my hand/Baby I could die a happy man”.

Aici se incheie lista noastra cu melodiile anului 2016 pentru nunta. Desigur, si in anii urmatori vor fi la fel de speciale, deci indiferent de anul in care va avea loc nunta, o puteti alege pe oricare dintre ele.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment