Melodii romantice pentru nunta

Muzica este foarte importanta la nunta, indiferent daca veti opta pentru un DJ sau pentru o formatie. Cu siguranta aveti deja cateva melodii preferate, insa daca v-ar placea sa mai adaugati si altele pentru a va imbogati lista, atunci mai jos veti gasi cateva melodii romantice pentru nunta. Oricare dintre ele va reprezenta o buna alegere pentru ziua cea mare. Asa ca, daca sunteti fanii genului, nu aveti de ce sa stati prea mult pe ganduri inainte de a adauga in lista voastra urmatoarele piese.

teilor.ro

Idei de melodii romantice pentru nunta

Celine Dion – The Power of Love

Titlul spune totul, versurile vor vorbi cu siguranta despre sentimentele voatre, despre puterea lor, iar vocea angelica a lui Celine Dion va va ajunge la inima. Este o buna alegere, asa ca nu ezitati sa o adaugati in lista voastra.

Foreigner – I Want to Know What Love Is

teilor.ro

Piesa face parte din albumul „Agent Provocateur” din anul 1984. Este o melodie despre dragoste, elementul cheie al oricarei relatii. Este una dintre acele melodii romantice pentru nunta pe care nu ar trebui sa o ignorati.

Melodii romantice pentru nunta

Elegant Eventent Ertainment

John Denver – Annie’s Song

Piesa a fost scrisa de John Denver in 1974 pentru albumul „Back Home Again”. Muza a fost sotia lui, Annie. Ascultand versurile realizam cat de puternica poate fi legatura dintre doi oameni.

Stevie Wonder – You Are the Sunshine of My Life

teilor.ro

O piesa nominalizata la Premiul Grammy. Ritmul te prinde imediat, versurile sunt numai bune pentru o astfel de ocazie precum nunta. Este o piesa ce face parte din albumul „Talking Book”, aparut in anul 1973. Daca sunteti fani Stevie Wonder sau daca iubiti genul, atunci nu aveti de ce sa nu luati in considerare si aceasta piesa.

Madonna – Crazy For You

O balada aparuta in anul 1985. Coloana sonora a filmului Vision Quest, care i-a adus Madonnei o nominalizare la Premiile Grammy. Este una dintre acele mlodii romantice pentru nunta care nu ar avea cum sau de ce sa va dezamageasca.

Savage Garden – I Knew I Loved You

teilor.ro

Hitul numarul unu de pe albumul „Affirmation” din anul 1999 a incalzit inimile multor indragostiti asa ca si voi va puteti numara printre ei. Este o piesa potrivita pentru nunta, atata vreme cat sunteti fani Savage Garden, ori fani ai genului. Nu uitati ca fiecare melodie trebuie sa va reprezinte.

Melodii romantice pentru nunta

Solotrekker 4 U

Donna Lewis – I Love You Always Forever

Cine nu isi doreste o iubire care sa dureze pentru totdeauna? Piesa a aparut in anul 1996, fiind inclusa in albumul „Now in a Minute”.

Celine Dion – My Heart Will Go On

Cred ca este o piesa care nu mai are nevoie de prezentari. Daca simtiti ca va reprezinta, atunci nu stati prea mult pe ganduri inainte de a o include in lista cu melodii romantice pentru nunta.

Melodii romantice pentru nunta

CC King Ent

Joe Cocker si Jennifer Warnes – Up Where We Belong

Piesa face parte din coloana sonora a filmului An Officer and a Gentleman, din anul 1982. Este una dintre acele melodii pentru nunta care ar fi pe placut tuturor.

Aici se incheie lista noastra. Oricare melodie va fi potrivita pentru nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment