Melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul

Melodii potrivite pentru momentul in acre se taie tortul la nunta? Exista atat de multe incat este greu sa te opresti asupra uneia. Tocmai pentru ca nu este o alegere usoara, am pregatit pentru voi o lista cu cateva astfel de melodii. Poate printre ele se afla cantecul perfect care va reprezinta si care vorbeste despre relatia voastra frumoasa. Asadar, sa aruncam o privire pe randurile de mai jos, pentru a gasi impreuna melodia care va acompania momentul in care voi doi, in calitate de sot si sotie, veti taia tortul din care va veti servi invitatii.

Scurta lista cu melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul la nunta

Love and Marriage – Frank Sinatra

Cantecul vorbeste despre importanta iubirii intr-o casnicie de succes. Sinatra compara intr-un mod artistic si delicat iubirea si casatoria cu un cal si trasura. Se completeaza reciproc, au nevoie unul de celalalt. Trasura este inutila fara cal, asa cum o casnicie fara iubire nu are o baza.

Melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul

About Details Details

Recipe for Love – Harry Connick Jr.

Este un cantec romantic care va va cuceri din prima clipa in care il veti asculta. Asadar, nu ezitati sa il includeti in lista cu melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul. Va va ajunge la inima, atat voua cat si invitatilor vostri.

Melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul

Amy and Joey’s Big Day

L-O-V-E – Nat King Cole

Un alt cantec dulce precum torul de la nunta voastra. Artistul isi exprima iubirea fata de aleasa inimii sale. Este vorba despre insemnatatea iubirii in viata si cum este de preferat in locul altor lucruri. Versurile suna tare bine, mesajul este unul care tare mult ne place, asa ca nu putem sta prea mult pe ganduri inainte de a decide sa includem melodia printre preferatele noastre.

How Sweet It Is – Michael Buble

„Wanna stop and thank you, baby I just wanna stop and thank you, baby”. Cantecul descrie sentimentele de recunostinta si multumire ale unui indragostit. El doreste sa ii multumeasca iubitei sale pentru sprijin, pentru faptul ca a fost alaturi de el.

Cut the Cake – Average White Band

El ii cere iubitei o bucata din tortul pe care tocmai l-a taiat. Melodia este chiar potrivita pentru momentul in care veti taia impreuna tortul. Aici, tortul este un simbol al iubirii.

The Sweetest Love – Robin Thicke

Este un alt cantec dulce, plin de emotie, care vorbeste despre iubire, deci poate fi, de asemenea, o alegere la fel de inspirata ca oricare alta melodie din listele noastre.

Honey – Ohio Players

El isi compara iubita cu mierea si afirma ca este la fel de dulce precum mierea. O apreciaza pentru ca il iubeste pentru cine este, nu pentru ceea ce are.

Melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul

Ciogiart

Celebration – Kool & the Gang

Cantecul este despre celebrarea iubirii. Este o melodie clasica si, daca sunteti fanii genului, nu aveti cum sa-i spuneti nu.

The Way You Look Tonoght – Frank Sinatra

Cantecul clasic, pe care probabil il cunoasteti, este o alegere mai mult decat inspirata.

Aici se termina lista cu melodii potrivite pentru momentul in care se taie tortul. In functie de preferintele voastre muzicale veti alege, cu siguranta, cel mai potrivit cantec pentru momentul mult asteptat la nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment