Melodii pentru petrecerea de nunta

Melodii pentru petrecerea de nunta? Mai jos veti gasi cateva sugestii. Poate printre ele se afla piesa sau piesele pentru fericitul vostru eveniment. Poate sunteti fanii unui anumit gen muzical, ori pur si simplu ascultati o piesa care va cucereste imediat si va doriti sa o ascultati si in ziua cea mare. Puteti asculta piesele care urmeaza si, cine stie, poate printre ele se afla si ceea ce urmeaza sa ascultati in ziua in care veti spune, emotionati, „DA”.

Lista cu cateva melodii pentru petrecerea de nunta

Snow Patrol – Chasing Cars

Este o potiune a dragostei, o piesa de care va veti indragosti imediat si reprezinta una dintre cele mai bune alegeri cand vorbim despre melodii pentru petrecerea de nunta. Va va chema imediat la dans cantecul ce face parte din albumul „Eyes Open” aparut in anul 2006.

Rihanna si Calvin Harris – We Found Love

Anul 2011 a marcat aparitia melodiei ce a fost inclusa in albumul „Talk That Talk”. Este un cantec de dragoste care va va cuceri fara doar si poate. Pote o cunoasteti deja, avand in vedere ca este o piesa intens difuzata la radio si pe posturile de televiziune.

Melodii pentru petrecerea de nunta

Learn Corel

Sara Bareilles – Love Song

Hitul aparut in anul 2007 pe albumul „Little Voice” a fost nominalizat la Premiile Grammy. Titlul spune totul, asa ca recomandarile ar fi inutile. Cel mai indicat este sa ascultati piesa impreuna si sa decideti daca se potriveste ori nu cu evenimentul atat de important pentru voi.

Beyonce si Jay-Z – Crazy In Love

Cuplul care canta piesa este faimos, la fel si melodia din anul 2003 care a fost inclusa in albumul „Dangerously In Love”. Sunteti fanii genului ori pur si simplu melodia va face sa simtiti ca s-ar potrivi de minune cu evenimentul? Atunci nu ezitati sa o includeti si in lista voastra cu melodii pentru petrecerea de nunta.

Jason Mraz – I’m Yours

Cantecul a aparut in 2008 pe albumul „We Sing. We Dance. We Steal Things”. Timp de 76 de saptamani a stat melodia in Billboard Hot 100, ceea ce spune multe despre piesa in discutie. Probabil o stiti deja, iar daca va convinge cu mesajul si versurile sale, atunci nu trebuie decat sa o treceti pe lista cu melodii pentru petrecerea de nunta.

Melodii pentru petrecerea de nunta

Pinterest

Rascal Flatts – Bless the Broken Road

Este o melodie pe care poate v-o doriti la nunta, care va va invita pe ringul la dans nu numai pe voi ci si pe oamenii dragi voua, care va vor fi aproape in ziua aceea magica.

Sia- Breathe Me

Sia a devenit deja un fenomen muzical, astfel incat nu mai are nevoie de recomandari. Piesa, aparuta in anul 2004 in albumul „Color the Small One”. Versurile vorbesc despre cat de mult poti iubi pe cineva, deci ar putea fi o alegere buna pentru petrecerea de nunta.

Aici punem capat listei noastre cu melodii pentru petrecerea de nunta. Ascultati-le si impreuna puteti lua o hotarare in ceea ce priveste muzica din ziua nuntii. De asemenea, va invit sa vizionati si cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment