Melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra

Sunteti fani Frank Sinatra? V-ati intrebat vreodata cum ar fi ca la nunta voastra sa se auda cateva melodii de-ale sale? Fie pentru dansul mirilor, ori in oricare alt moment din timpul petrecerii de nunta. Am pregatit pentru voi o lista cu cateva melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra. Cantaret, actor si producator, Frank Sinatra este unul dintre cei mai populari si mai influenti artisti ai secolului XX, asa ca nu este de mirare daca mirii isi doresc ca in ziua cea mare sa asculte una sau mai multe melodii ale artistului. Asa ca, sa aruncam o privire asupra listei noastre cu melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra.

Cateva melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra

The Best Is Yet To Come

Nuntile reprezinta noi inceputuri. Este cantecul perfect pentru dansul mirilor, pentru cuplul incantat de drumul pe care vor porni impreuna in viata.

The Way You Look Tonight

Titlul cantecului spune totul. Versurile va vor cuceri imediat. Sunt romantice si perfecte pentru a fi ascultate la nunta.

Fly Me to the Moon

Melodia, clasica, vorbeste despre faptul ca iubirea te face sa simti ca zbori. Nu putem sta prea mult pe ganduri inainte de a o include in lista cu melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra.

Melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra

Modern Wedding

Come Fly With Me

Daca persoana iubita te face sa simti ca plutesti, atunci poti lua in calcul melodia de mai sus pentru dansul mirilor, ori pur si simplu pentru a fi ascultata la un moment dat in timpul petrecerii de nunta.

It Had To Be You

Sunteti impreuna, asa cum ati fost meniti sa fiti. Titlul spune totul, asa ca nu putem decat sa ne bucuram ca putem include si aceasta melodie printre preferintele noastre.

Love Is Here To Stay

Ca in multe cazuri, titlul melodiei spune totul. Este un cantec romantic ce vorbeste despre iubirea eterna. Daca v-ar placea sa le transmiteti tuturor cat de mult va iubiti, ca dragostea voastra va dura o eternitate, atunci nu stati prea mult pe ganduri, pentru ca alegerea este evidenta.

Melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra

Utah Live Bands

Always

Tot despre iubirea eterna vorbeste si acest cantec. Este perfect pentru cuplurile care sarbatoresc inceputul unei vieti noi impreuna. Nu stam prea mult pe ganduri inainte de a lua decizia sa includem melodia in lista noastra cu melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra.

I’ve Got You Under My Skin

Melodia le va transmite invitatilor vostri cat de mult va iubiti si va crea o atmosfera perfecta. Asa ca, nu ezitati si incercati sa-i dati o sansa.

Love and Marriage

Este un cantec pe care cu siguranta il stiti, asa ca orice prezentare am face nu va aduce nimic nou. Daca va place, atunci poate fi una din acele melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra.

Embraceable You

Perfect pentru cuplurile indragostite, care vor sa le arate tuturor ce simt unul pentru celalalt.

Aceastea au fost cateva din acele melodii pentru nunta cantate de Frank Sinatra. O puteti alege pe oricare dintre ele, pentru a transmite prin intermediul ei/lor anumite mesaje, anumite sentimente.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment