Melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta

Daca fratele sau sora ta se casatoreste si va doriti un moment in familie in timpul nuntii, atunci un dans ar putea fi perfect. Mai jos vei gasi cateva melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta. Bineinteles, versurile sunt orientate catre familie, catre ceea ce semnifica aceasta etc. Daca sunteti apropiati, o coregrafie poate pune in valoare relatia voastra speciala. Relatia dintre frate si sora este cunoascuta pentru elemente precum prietenia si sprijinul, iar voi le puteti accentua prin dansul, respectiv melodia aleasa pentru momentul acela.

Lista cu melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta

There you’ll be – Faith Hill

Este o melodie din filmul Pearl Harbor si este un fel de tribut pentru o persoana (fratele/sora) care a fost intotdeauna acolo si, indiferent unde se afla acea persoana, va fi mereu in inima si in gandurile celuilalt.

My wish – Rascal Flatts

Cantecul combina sentimentele de iubire cu urari de bine, care ar putea veni din partea unui frate pentru celalalt.

Because you loved me – Celine Dion

Melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta

A Practical Wedding

Melodia este una incarcata de emotii si poate fi interpretata atata ca o melodie dedicata persoanei iubite, cat si ca o melodie orientata catre fratele sau sora ta.

Sister – The Dave Matthews Band

Melodia este o dedicatie frumoasa si speciala din partea unui frate pentru sora lui, tocmai de aceea a fost inclusa in lista cu melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta. Versurile exprima sentimentele frumoase, care exista intre frati.

Oh, sister – Bob Dylan

Versurile sunt frumoase, emotionante chiar si tocmai potrivite pentru dansul vostru in timpul petrecerii de nunta. Indiferent unde se va afla, unde va locui sora, relatia lor va ramane neschimbata.

You’ve got a friend – James Taylor

Melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta

The Knot

Cantecul, nu numai ca va va incalzi inimile, dar este si ideal pentru dansul pe care il veti pregati. Versurile vorbesc despre protectia si grija fratelui pentru sora lui in momentele dificile. Merita sa se afla printre acele melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta.

Whenever you remember – Carrie Underwood

In aceasta melodie, sora isi aminteste momentele petrecute cu fratele ei. Versurile sunt frumoase, coloana sonora la fel, asa ca de ce sa nu luati in calcul si aceasta optiune?

Sister – The Nixons

Cantecul vorbeste despre situatia in care distanta nu afecteaza relatia dintre frati si este una dintre acele melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta, care se incadreaza perfect in lista noastra.

You are my best friend – Queen

Asa cum am mentionat anterior, relatia dintre frati se bazeaza si pe prietenie, asa ca melodia aceasta este mai mult decat potrivita pentru lista noastra.

We are family – Sister Sledge

Un cantec orientat catre familie. Este din partea unei persoane care se simte binecuvantata ca are surori.

Melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta

Logan Westom

Brothers and sisters – Coldplay

Versurile melodiei vorbesc despre importanta apropierii dintre frati si despre cum acestia isi dau unul altuia putere.

Pe langa aceste melodii pentru dansul fratelui cu sora la nunta, mentionate mai sus, mai sunt si urmatoarele: I learned from you – Miley Cyrus, We are going to be friends – White Stripes, I don’t have to change – John Legend, I hope you dance – Lee Ann Womack, What a wonderful world – Louis Armstrong, Stand by me – Ben E. King, In my life – The Beatles, Orange sky – Alexi Murdoch, He ain’t heavy, he’s my brother – The Hollies.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment