Melodii de dragoste pentru nunta

Muzica este un element important la nunta si de aceea trebuie sa fie atat de placul mirilor, cat si pe cel al invitatilor. Bineinteles, gusturile in acest domeniu variaza, insa asta nu inseamna ca nu veti ajunge la un numitor comun, ca nu veti gasi cateva melodii care sa va faca tututor inimile sa bata pe ritmurile acordurilor lor. Sa vedem ce melodii de dragoste pentru nunta ati putea alege si, indiferent daca veti avea la nunta un DJ sau o formatie, acestea vor crea atmosfera perfecta pentru dansuri de neuitat.

Melodii de dragoste pentru nunta. Idei

Righteous Brothers – Unchained Melody

Este o melodie ce face parte din albumul „Just Once in My Life”, din anul 1965. Exista mai multe versiuni ale acesteia, insa cea mai populara este cea inclusa in coloana sonora a filmului Ghost.

Peter Gabriel – In Your Eyes

Este un alt cantec numai bun de inclus in lista cu melodii de dragoste pentru nunta. Inclusa in albumul „So”, melodia a fost folosita si in filmul Say Anything.

Melodii de dragoste pentru nunta

JARED WILSON PHOTOGRAPHY

Cyndi Lauper – Time After Time

A fost nominalizata la Premiile Grammy si este piesa cu care Cyndi Lauper a debutat solo. Melodia este inclusa in albumul „She’s So Unusual” din anul 1984.

Roberta Flack – The First Time Ever I Saw Your Face

O piesa scrisa de Ewan MacColl pentru viitoarea lui sotie. Un dar minunat, nu? Este unul dintre cantecele care v-ar putea face sa dansati cu placere pe acordurile notelor sale.

Whitney Houston – I Will Alway Love You

Este o piesa pe care cu totii o cunoastem, este plina de sentimente, are un mesaj clar si frumos. Este una dintre cele mai bune alegeri cand vorbim despre melodii de dragoste pentru nunta.

Elton John – Your Song

Acest cantec din 1970 va putea traduce sentimentele voastre si va fi fara doar si poate o alegere inspirata pentru ziua nuntii voastre.

Melodii de dragoste pentru nunta

Fred Astaire

Percy Sledge – When a Man Loves a Woman

Este o piesa pe care, cu siguranta, o cunoasteti. Este o melodie clasica aparuta in albumul omonim din anul 1966. Daca sunteti fanii genului, atunci nu aveti de ce sa ezitati prea mult inainte de a include piesa in lista cu melodii de dragoste pentru nunta.

The Carpenters – (They Long To Be) Close To You

Versurile lui Burt Bacharach si vocea minunata a lui Karen dau nastere unei melodii care va va incarca pozitiv, cu emotii frumoase. Este exact ceea ce trebuie pentru ca ziua nuntii sa fie una speciala.

Melodii de dragoste pentru nunta

The Main Line Ballroom

Paul McCartney and Wings – My Love

Sursa de inspiratie a acestei piese a fost Linda, prima sotie a lui Paul McCartney. Titlul melodiei spune totul, versurile transmit emotii frumoase, pozitive, iar voi si invitatii vostri veti straluci pe ringul de dans.

Diana Ross si Lionel Richie – Endless Love

Melodia face parte din coloana sonora a filmului cu acelasi nume si a devenit, intre timp, una dintre cele mai cunoscute piese de dragoste, asa ca, daca va doriti, o puteti include in lista cu melodii de dragoste pentru nunta.

Acestea au fost cateva idei pentru cei are isi doresc o lista cu melodii de dragoste pentru nunta. Oricare dintre ele va fi o alegere potrivita, in functie de preferintele muzicale pe care le aveti.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment