Melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta

Trupa Beatles a fost si continua sa fie o inspiratie pentru oricine in materie de muzica. Daca va doriti ca la nunta, voi si invitatii vostri sa dansati pe ritmurile muzicii lor, atunci mai jos veti gasi o lista cu melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta. Nu au cum sa dea gres, vorbim despre o muzica ce are capacitatea de a aduce nostalgie si apreciere in oricare colt al incaperii in care se aude. Asadar, sa vedem lista si sa alegeti melodia sau melodiile pentru nunta voastra.

Lista cu melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta

All you need is love

Melodia defineste dragostea ca fiind singurul lucru cert. Celelalte lucruri in viata sunt imprevizibile si de neatins. Singurul lucru pe care toata lumea ar trebui sa-l caute este dragostea.

Two of us

Cantecul vorbeste despre calatoria a doi iubiti, aceasta fiind calatoria simbolica pe care cei doi o fac in viata, impreuna. Sunt impreuna de mult timp si aduna amintiri.

Melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta

Free spirit dance

Here, there and everywhere

Melodia vorbeste despre faptul ca el este departe de ea, iar daca o va gasi, atunci nu ii va mai pasa de nimic. Iubirea este eterna si va fi alaturi de ea aici, acolo si oriunde.

Here comes the sun

Cantaretul este incantat. In sfarsit, soarele rasare. A nins in jurul lui mult timp. Dar aparitia iubitei lui a facut ca soarele sa rasara din nou. Ea este singura lui speranta.

Eight days a week

Este una dintre acele melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta. Este o declaratie de dragoste, el dorind ca iubita lui sa-i fie alaturi opt zile intr-o saptamana si chiar si asa nu este suficient pentru a o iubi.

Love me do

Nu numai ca el ii spune ca o iubeste si ca ii este loial, dar in schimb, ii cere si ei sa il iubeasca.

Melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta

You Tube

And I love her

El este fericit pentru ca femeia pe care o iubeste a fost mereu alaturi de el. Indiferent cat de intunecat e cerul noptii, iubirea lor este o speranta, la fel ca stelele stralucitoare. Este una dintre acele melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta.

Let it be

Mesajul melodiei este simplu si scurt. In viata se intampla si lucruri bune si lucruri mai putin bune. Lasa-le! Speranta este intotdeauna acolo.

Got to get you in my life

Versurile vorbesc despre un „el” care isi doreste sa fie cu persoana iubita. Vrea ca ea sa devina o parte componenta a vietii lui.

I want to hold your hand

Este o melodie romantica. El o cere in casatorie, spunandu-i ca este cel mai bun lucru care i s-a intamplat in viata.

Am facut o scurta lista cu melodii ale trupei Beatles potrivite pentru nunta. Oricare dintre ele sau chiar toate ar fi un deliciu pentru urechile voastre si ale invitatilor vostri si, cu siguranta, ringul de dans nu se va simti singur nici macar o clipa. Acestea pot fi acompaniate si de altele, cele pe care le iubiti. Va veti face amintiri frumoase legate de aceste cantece. Si, pentru ca vorbim despre amintiri frumoase, trebuie mentionat faptul ca un videograf profesionist va poate ajuta sa obtineti unele superbe.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment