Masti faciale pentru tenul gras. Pentru ca la nunta sa stralucesti

Femeile care au tenul gras stiu cat de suparatoare poate fi aceasta problema. Si, daca se gandesc ca urmeaza nunta la care trebuie sa arate impecabil, atunci intra in panica. Indiferent daca este vorba despre mireasa, domnisoarele de onoare sau invitate, toate isi doresc sa arate bine. Desigur, mireasa va fi cea mai frumoasa femeie in ziua aceea. Nu exista urma de indoiala. Dar, pentru ca toate domanele si domnisoarele vor sa arate bine la nunta, insa tenul gras este un cosmar pentru ele, sa vedem ce masti faciale pot folosi pentru a scapa de problema. Si, un lucru de mentionat este acela ca ingredientele sunt naturale. Mastile pot fi facute acasa si nu implica costuri mari.

Masti faciale pentru tenul gras. Pentru ca la nunta sa stralucesti

Imperfectly Natural

teilor.ro

Cateva masti faciale pentru tenul gras

Masca faciala cu ceai verde, miere si gel de aloe vera

Ingrediente:
2 linguri de ceai verde
1 lingura de miere
2 linguri de argila
1 lingura de gel de aloe vera

Amestecati ingredientele pana cand observati ca se formeaza o pasta. Aplicati pe fata masca si, dupa 15 sau 20 de minute o veti indeparta cu apa rece. Pentru ca rezultatele sa fie vizibile, veti aplica masca de doua ori pe saptamana.

Masca faciala cu sfecla, ulei de menta si argila verde

teilor.ro

Ingrediente:
1 lingura si ½ de suc de sfecla
1 lingura de argila verde
5 picaturi de ulei de menta

Amestecati sucul de sfacla cu argila, dupa care adaugati uleiul de menta. Masca se va aplica pe fata si, dupa 20 de minute va veti clati cu apa calduta. O data pe spatamana puteti folosi aceasta masca, iar rezultatele vor fi vizibile.

Masti faciale pentru tenul gras. Pentru ca la nunta sa stralucesti

Peace Love Shea

Masca faciala cu mar, lamaie, salvie si rozmarin

Ingrediente:
1 mar
Cateva picaturi de suc de lamaie
½ de lingura de salvie
½ de lingura de rozmarin

teilor.ro

Fierbeti marul pana cand se inmoaie. Indepartati semintele si coaja, apoi il puteti pune in blender sau in robot. Adaugati sucul de lamaie, salvia si rozmarinul si amestecati-le pana cand vedeti ca arata ca o pasta. Aplicati pe fata rezultatul obtinut si dupa 20 de minute indepatati-o cu apa calduta. Folositi aceasta masca o data pe saptamana.

Masca faciala cu ulei de masline, iaurt, argila si ulei esential de eucapilt

Ingrediente:
1 lingura de ulei de masline
1 lingura de iaurt
1 lingura de argila
2 picaturi de ulei esential de eucalipt

Amestecati ingredientele si, dupa ce se formeaza o pasta, o veti aplica pe fata. Dupa 20 de minute va puteti calti fata cu apa calduta. Veti repetea tratamentul o data pe saptamana.

teilor.ro

Masca faciala cu portocala si gel de aloe vera

Ingrediente:
1 lingura de suc proaspat de portocale
1 lingura de gel de aloe vera

Veti amesteca ingredientele pana cand acestea vor arata ca o pasta. Apoi o veti aplica pe fata. Lasati-o timp de 15 minute sa isi faca efectul, dupa care va puteti clati cu apa calduta. Puteti folosi masca o data sau de doua ori pe saptamana.

Si acum, dupa ce am vazut ce masti faciale sunt indicate pentru tenul gras, va propun sa accesati pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment