Marturiile de nunta. Ce le oferi invitatilor?

Exista obiceiul potrivit caruia mirii le ofera mici atentii invitatilor la nunta. Marturiile de nunta pot fi variate si difera de la un eveniment la altul. Tu stii ce sa le oferi invitatilor care vor participa la marele eveniment?

Marturiile de nunta. Ce le oferi invitatilor?

In vremea Regelui Soare au aparut si primele documente scrise in care se vorbea despre atentiile oferite invitatilor la nunta. Atunci se ofereau bomboane ce erau puse in cutii ornate cu cea mai mare atentie. In timp, mirii au inceput sa schimbe acest obicei si sa le dea invitatilor diverse obiecte, in semn de multumire pentru participarea la marele lor eveniment. In zilele noastre mirii au posibilitati nenumarate. Pot sa le ofere invitatilor tot ceea ce le trece prin cap. Depinde numai de imaginatia fiecaruia. Ati putea sa optati pentru bomboane sau alte cadouri dulci, care nu au cum sa nu le placa celor ce participa la eveniment. De asemenea, ati putea sa faceti voi marturiile. Nu va trebuie decat imaginatie, un strop de indemnare si rezultatul va fi asa cum va doriti sau ar putea chiar sa va depaseasca asteptarile.

Marturiile de nunta. Ce le oferi invitatilor?

Easy Weddings UK

Cand alegeti marturiile de nunta, ati putea tine cont de personalitatea voastra, de povestea voastra de dragoste, ori de stilul nuntii. Micile obiecte ce vor ajunge la invitati pot spune o scurta poveste: a voastra. Daca nu stii care este cea mai buna alegere si vreti ca invitatii sa plece multumiti de la nunta, atunci ati putea alege sa le oferiti turta dulce in forma de inima. Marturiile dulci nu au cum sa nu ii cucereasca. Alte exemple de marturii ar putea fi si urmatoarele: fotografii facute in timpul evenimentului, caricaturi, portrete, magneti etc. Asa cum spuneam mai sus, posibilitatile sunt numeroase.

Va puteti exprima multumirea in moduri cat mai variate, mai colorate si mai deosebite. Si nu uitati ca inainte de toate, gestul este cel care conteaza cu adevarat. Iar ceea ce le veti oferi invitatilor este o modalitate prin care le multumiti pentru faptul ca au ales sa fie alaturi de voi intr-o zi atat de speciala cum este cea in care deveniti sot si sotie.

Mai este un lucru pe care il puteti face pentru a va surprinde invitatii intr-un mod placut. De exemplu, ati putea alege o poezie care va place si ati putea sa o printati pe o hartie, pe care ulterior sa o puneti in dreptul fiecarui invitat. Poate fi o hartie mai deosebita, cu diferite culori si modele. Ar putea fi un text scris de voi, sau pur si simplu o poezie de dragoste in care va regasiti. Asa cum spuneam, gestul conteaza. Plus originalitatea. Asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta marturiilor de nunta. Invitatii vor fi surprinsi intr-un mod placut de gestul prin care va aratati recunostinta pentru prezenta la evenimentul vostru.

Marturiile de nunta. Ce le oferi invitatilor?

Photo by Shan Cunningham Photography

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Daca urmeaza sa va casatoriti si inca nu ati gasit un videograf pentru eveniment, iar clipurile de pe site v-au atras atentia, nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment