Manichiura miresei

Dacă pentru prietenele tale sau celelalte invitate manichiura nu va constitui o mare bătaie de cap, unghiile tale nu se vor bucura de o libertate de alegere prea mare, trebuind să fie în concordanță cu rochia, accesoriile, dar și stilul nunții. Probabil te gândești că doar o dată în viață ești mireasă și trebuie să dai tot ce-i mai bun din creativitatea ta și să ai cele mai extravagante unghii, însă când vine vorba despre un eveniment la care tu ești protagonista și chiar dacă este un eveniment de o mare amploare pentru tine te sfătuiesc să aplici regula „mai puțin înseamnă mai mult”. De asemenea, prin această regulă ajungi mult mai repede la modelul pe care îl dorești. Chiar dacă vrei să le schimbi forma, să încerci tot felul de aplicații, culori… nu este momentul pentru așa ceva. Baza unei manichiuri reușite este simplitatea, indiferent dacă ai o rochie albă, clasică sau o ținută ieșită din tipare.

Manichiura miresei

În materie de culori poți alege dintre cele care au o bază apropiată de culoarea naturală a unghiilor, o bază neutră cum ar fi albul mat sau sidefat, nude, bej. Chiar dacă rochia este albă poți să optezi și pentru culori mai îndrăznețe, cum ar fi roz pal, argintiu, gri deschis, bleu- aceste 4 nuanțe sunt discrete, ceea ce înseamnă că nu sar în ochi și nu umbresc restul ținutei, în plus, se potrivesc cu albul. Dacă ai o rochie extravagantă, pentru a le conferi o tentă de strălucire și unghiilor poți să aplici o ojă cu reflexii strălucitoare sau o ojă magnetică, fără a aplica nuanțe puternice. În ceea ce privește lungimea unghiilor este indicat să eviți unghiile prea lungi sau ascuțite; alege o lungime scurtă sau medie.

Manichiura miresei

Manichiura miresei Pinterest

Când vine vorba de asortarea manichiurii cu inelul de logodnă și cu celelalte bijuterii trebuie să ai în vedere și culoarea, nuanța acestora, dimensiunea și cantitatea. De asemenea, și rochia trebuie luată în considerare, mai ales dacă are diverse aplicații, detalii, unele dintre ele putând fi chiar bijuterii (cristale, perle). Așadar, în cazul în care ținuta este una destul de încărcată, extravagantă, porți bijuterii relativ multe și strălucitoare, atunci este absolut clar faptul că manichiura trebuie să fie una simplă și delicată. În cazul în care optezi pentru accesorii aurii, unghiile tale vor arăta bine cu o nuanță de un alb discret sau nude.

Manichiura miresei

Manichiura miresei Pinterest

Dacă te gândești la o variantă, care presupune unghii false (care sunt completate cu diverse aplicații, modele) ar fi bine să știi că acest tip de manichiură nu este recomandat când ai un astfel de rol, cel de mireasă. Cu toate acestea, poți opta pentru acest tip de manichiură în cazul în care vrei neapărat unghii cu gel pentru că așa te-ai obișnuit sau dacă ai unghiile mult prea fragile.

Manichiura miresei

Pinterest

Pe lângă a avea un model perfect în ceea ce privește manichiura, este important să oferi și un tratament mâinilor tale cu accent pe hidratare. Te întrebi când este cel mai potrivit moment pentru realizarea manichiurii? Poate ești confuză sau indecisă și îți este teamă să nu te programezi prea devreme sau prea târziu; află că este bine să îți realizezi manichiura cu 2 zile înainte de nuntă. Probabil ți se pare mult prea târziu, însă așa vei păstra rezultatul proaspăt și nu o să stai cu teamă că o să îți strici unghiile.

Manichiura miresei

Pinterest

Pe lângă ceea ce am povestit în rândurile de mai sus este esențial să ai în vedere stilul tău, să nu te pierzi printre diverse modele, forme și culori, iar la final rezultatul să nu fie unul așteptat. Poate vrei să strălucești din cap până în picioare și optezi pentru ceva îndrăzneț, poate ai un stil elegant și vrei o manichiură delicată… indiferent cum ar fi alege ceva de care ești mulțumită pe deplin.

Dacă îți dorești o manichiură bazată pe simplitate și delicatețe, atunci trebuie să arunci un ochi la Nails Factory.

Despre autor

Ana

3 Comentarii

Leave a Comment