Mama miresei. Ce sa (nu) faca viitoarea mireasa

Si pentru mama miresei, nunta va fi un eveniment deosebit. Iar cea care urmeaza sa se casatoreasca nu trebuie sa piarda din vedere lucrul acesta. Tocmai pentru ca relatia dintre mama si fiica sa nu aiba de suferit in timpul organizarii nuntii sau in ziua cea mare, sunt unele lucruri pe care mireasa trebuie sa le faca si altele pe care sa le evite cand vine vorba despre mama ei. Mai jos vei gasi sfaturi pentru viitoarele mirese pentru ca relatia cu mamele lor sa fie una frumoasa si pe parcursul organizarii nuntii, si in ziua cea mare si importanta pentru amandoua.

Mama miresei. Tot ceea ce trebuie sa stie viitoarea mireasa

1. Mergeti la cumparaturi pentru a o ajuta sa gaseasca tinuta potrivita pentru ziua cea mare. Mireasa nu trebuie sa uite, asa cum am spus anterior, ca nunta este importanta si pentru mama ei. Si desi rochia de mireasa va fi tinuta cea mai deosebita pe care toti o vor admira, nu trebuie neglijata tinuta mamei miresei. Si ea va dori sa arate bine in ziua cea mare.

2. Nu presupune ca mama ta se va simti confortabil in orice tinuta! Asa cum si tu preferi sa ai mai multe optiuni atunci cand alegi ce sa porti la un eveniment, lucrul acesta este valabil si in cazul mamei tale. Asa ca nu o obliga sa poarte o anumita vestimentatie sau nu ii neglija optiunile in acest sens.

3. O poti include in organizarea nuntii. Se va bucura cu siguranta sa iti vina in ajutor. Ca orice mama, isi doreste ceea ce este mai bine pentru copilul ei.

mama miresei

Gianni Di Natale

4. Nu o impovara cu tot ceea ce tine de organizarea nuntii. Da, am stabilit ca ajutorul sau poate fi extrem de util, dar nu uita ca este acolo pentru a te ajuta, nu pentru a redefini sclavia. Asa ca, invata sa iti impui anumite limite pentru a nu profita de ceilalti, mai ales de mama ta, care ar face orice pentru a te ajuta.

5. Poti organiza o cina sau un pranz la care sa ia aprte si mama ta si viitoarea ta soacra. Este momentul ca ele sa se cunoasca mai bine, mai ales daca pana atunci nu s-au intalnit decat de cateva ori. In felul acesta le poti face sa comunice, sa dicute despre eveniment, despre tinutele pe care le vor purta. Se pot imprieteni, ceea ce este grozav.

6. O poti invita pe mama ta la petrecerea burlacitelor. Mai ales daca aveti o relatie speciala, daca sunteti foarte apropiate si chiar va leaga si o relatie de prietenie, ea nu trebuie sa lipseasca de la petrecerea burlacitelor. Va veti distra pe cinste. Dar daca stii ca nu se va simti bine si ca petrecerile nu sunt pe placul ei, atunci mai bine ar fi sa nu primeasca invitatie.

7. Nu uita sa faci poze cu mama ta in ziua nuntii. Si nu numai cu ea, ci cu toti cei dragi tie. Vor fi amintiri frumoase pe care le vei avea toata viata.

8. Ajut-o sa se aranjeze pentru ziua cea mare. Persoana care se ocupa de machiajul si de coafura ta se poate ocupa si de schimbarea aspectului mamaie tale. Amadoua veti fi frumoase in ziua cea mare.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment