Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

Esti din Bucuresti? Urmeaza cea mai importanta zi din viata ta si nu stii inca unde sa te machiezi? Iti oferim cateva sugestii pentru a te inspira si pentru a alege ceea ce ti se potriveste. Ca si viitoare mireasa iti doresti sa stralucesti si sa arati spectaculos in ziua nuntii tale, iar interventia unui make up artist este mai mult decat necesara daca vrei sa stralucesti. Proba machiajului este un criteriu foarte important pentru a fi sigura ca este machiajul pe care iti doresti sa il porti si in ziua nuntii. Astfel nu risti sa te trezesti in ziua cea mare cu problema ca machiajul nu este cum iti doreai tu sa arate.

In continuare iti prezint cateva sugestii de make-up artisti pentru mireasa din Bucuresti

Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

1. Make up artist Ema Uta

Ema Uta este una dintre cele mai apreciate make-up artiste din Bucuresti ce stapaneste cu brio foarte multe tehnici de machiaj. Aceasta are un talent si o tehnica unica in ceea ce priveste machiajul. Tehnicile sale de machiaj sunt foarte natural si te pot face sa pari atat de simpla, dar si spectaculoasa in acelasi timp incat sa iesi in evidenta. Aceasta pune accent pe trasaturile clientelor si realizeaza un machiaj final spectaculos de care cu siguranta vei fi pe deplin multumita.

Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

Machiaj Ema Uta

2. Make up artist Andreea Vilau

Andreea Vilau este si ea cunoscuta in Bucuresti datorita talentului sau. Datorita tehnicilor sale, Andreea poate evidentia tot ce este mai frumos la tine, fara sa te simti incarcata, iar la final cu siguranta vei fi pe deplin multumita de rezultatul final. Poti fi sigura ca vei avea parte de un machiaj de mireasa aplicat profesionist care te va pune cat mai mult in valoare.

Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

Machiaj Andreea Vilau

3. Make up artist Ciftici Elena

Ciftici Elena iti poate oferi un machiaj cat mai personalizat si impecabil din orice punct de vedere ethnic. Tehnicile folosite in machiaj cu siguranta iti vor complimenta fizionomia, dar iti vor pune in valoare si trasaturile.

Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

Machiaj Ciftici Elena

4. Make up artist Ina Raicu

Ina Raicu detine experienta in machiajul de televiziune, film sau sedinte foto. Prin tehnicile folosite aceasta subliniaza orice calitate al modelului pe care il machiaza. Cu siguranta prin machiajul de efect pe care ti-l va face, Ina te poate face sa te simti cea mai frumoasa si increzatoare in ziua nuntii tale.

Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

Machiaj Ina Raicu

5. Make up artist Amalia Draghici

Amalia Draghici a urmat o scoala de machiaj in Londra, numita “The London School of Beauty and Make-up” ce a ajutat-o sa inteleaga cat mai bine toate detaliile ale acestui domeniu. Aceasta este de parere ca un machiaj de mireasa poate fi si natural, dar care sa ii scoata in evidenta cat mai bine trasaturile persoanei ce il poarta.

Makeup artisti pentru mireasa din Bucuresti

Machiaj Amalia Draghici

Nu uita ca machiajul de mireasa nu trebuie realizat dupa tentinde, moda sau tipare ci trebuie sa fie facut in asa fel incat sa te reprezinte si sa iti scoata in evidenta cat mai bine calitatile.

CITESTE SI:Ce machiaj alegi pentru ziua nuntii tale

Despre autor

A Anca

3 Comentarii

Leave a Comment