Magazine rochii de mireasă Constanța

Alegerea rochiei de mireasă poate fi destul de dificilă și de solicitantă, motiv pentru care venim în ajutorul mireselor cu magazine rochii de mireasă Constanța. Rochia de mireasa este foarte importantă nu doar pentru mireasa ci și pentru invitați pentru că este în centrul atenției, iar presiunea pusă pe umerii viitoarei mirese este cu atât mai mare.

Magazine rochii de mireasă Constanța

Atunci când începi căutarea pentru rochia de mireasă mult visată, este un avantaj dacă știi magazinele din orașul tău  și ceea ce au ele mai bun de oferit. Așadar, dacă vă interesează magazine rochii de mireasă Constanța, acest articol vă va fi foarte util.

Cititi și despre: Magazine cu rochii de mireasă București; Top magazine cu rochii de mireasă în București.

Pentru miresele care vor rochii spectaculoase, dar și pentru cele care doresc rochii mai puțin costisitoare,  vom enumera câteva magazine rochii de mireasă Constanța și adresele unde le puteți găsi.

1.Bien savvy

Acest salon de rochii de mireasă vă oferă o gamă largă de rochii, iar înainte de a face programare, puteți accesa site-ul www.biensavvy.ro pentru a vedea rochiile prezentate. Salonul în găsiți pe Bulevardul Ferdinand, nr. 19.

Magazine rochii de mireasă Constanța biensavvy.ro

Magazine rochii de mireasă Constanța biensavvy.ro

Rochiile acestui salon sunt calitative, iar avantajul este că veți găsi de la rochii tip sirenă și până la rochii tip prințesă, de la  rochii scurte și până la rochii lungi.

2.Casa mirandi

Ceea ce ne spune Casa mirandi este că “femeia activă, conștientă de valoarea sa, dar și femeia romantică-se bucură de o atenție deosebită din partea Casei Mirandi. (…) Designerii încearcă o apropiere de personalitatea fiecăreia, a gustului și a dorințelor acesteia, astfel încât ținuta finală să reflecte fie continuitatea unui stil, fie un nou look-atunci când și-l dorește”.

mirandi.ro

Magazine rochii de mireasă Constanța mirandi.ro

Ceea ce spunem noi este că atelierul lor și colecția 2019 le puteți găsi pe www.mirandi.ro, iar în Constanța, magazinul Nataly de pe strada Cuza Vodă, nr. 37 este colaborator.

3.Lamirese

Ei ne spun ” comercializăm exclusiv rochii de mireasă și ocazie ale cunoscutelor Case de Modă: Sabrini Style și Tiuta Style, lucrând rochițele preponderent la comandă, putând fi personalizate atât ca mărime pe corpul viitoarei mirese cât și ca model în combinație de două sau trei modele cu mai multe sau mai puține aplicații inițiale” așa că nu am putut să nu-i includem în top magazine rochii de mireasă Constanța.

sadrinistyle.ro-lamirese

sadrinistyle.ro-lamirese

Website-ul lor este www.lamirese.ro, iar adresa este Strada Stefan Mihăileanu, nr. 7.

4.Madimod

Includem Madimod la magazine rochii de mireasă Constanța atât pentru că veți găsi aici o varietate mare de rochii frumoase și pe gustul tuturor, dar și pentru că prețurile sunt accesibile pentru toate buzunarele.

madimodstyl

Magazine rochii de mireasă Constanța madimodstyl

Site-ul este www.madimodstyl.aaz.ro, iar adresa Bulevardul Tomis, nr. 255, Bl.T2.

5.Casa de modă Vigo

Terminăm lista de top 5 magazine rochii de mireasă Constanța cu Casa de modă Vigo, în creațiile cărora “se remarcă pasiunea designerilor pentru țesături fine și mătăsuri naturale, accesorii și detalii rafinate, iar fiecare piesă a colecției este realizată manual în atelierul propriu”.

casademodavigo.com

Magazine rochii de mireasă Constanța casademodavigo.com

Site-ul este www.casademodavigo.com, iar showroom-ul îl găsiți pe Bulevardul Mamaia, nr. 10.

Acum, că sunteți la curent cu magazine rochii de mireasă Constanța, nu aveți decât să alegeți rochia potrivită pentru marele eveniment.

Despre autor

M Olga

Leave a Comment