Magazine costume barbati Bucuresti

Mirela & Andrei - 0500copy

Ştim că domnii nu sunt fani când vine vorba de cumpărături, probat, consultanţă şi sunt destul de irascibili când sunt nevoiţi să caute magazine cu costume pentru nuntă dintr-un capăt în altul al capitalei. De aceea, StudioBlitz a realizat un top 5 magazine costume barbati Bucuresti, oferindu-vă, totodată şi o serie de costume pline de inspiraţie.

Aşadar, domnii îşi pot alege costumul de nuntă de la branduri precum NARMAN, showroom situat în zona Magheru, de la magazinul GheraSOS, disponibil în mall-urile Unirea Shopping Center şi Magazin MAall Sun Plaza, Berceni.

Situat în zona bulevardul Iuliu Maniu, magazinul TATA & fiul oferă o gamă variată de costume, cămăşi, pantofi toate pe placul domnilor.

Stilul şi eleganţa nu lipsesc nici de la showroom-ul SERIOUSSI, magazin impunător prin eleganţă şi stil, aflat în mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucureşti, oferind sute de modele de costume pentru bărbaţi, pantofi, veste şi lavariere.

Unul dintre cele mai populare magazine costume barbati din Bucuresti este magazinul Bigotii, magazin întâlnit în Constanţa, Galaţi, Iaşi, Cluj, Brăila, Vâlcea, Piteşti şi Sibiu.

Lista scurtă a magazinelor pentru bărbaţi cu costume 2016 pentru evenimente remarcabile cuprind un showroom cuprinzător unde poti proba, verifica, documenta, orienta în alegerea costumului cambrat pe construcţia corpului fiecărui client. Sacoul, cravata, cămaşa, pantofii şi accesoriile domnilor fac din acesta un bărbat impunător, şarmant, demn de priviri seducătoare oricând.

Mai jos, puteţi vizualiza câteva fotografii cu modele de inspiraţie pentru evenimente 🙂

AD-1003 copy

Iulia & Radu - 0103

Mirela & Andrei - 0556copy

S & G 0189

S & S 0290

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

1 Comentariu

Leave a Comment